Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verzonken schat missie 31130

Duik in de spannende onderwaterwereld met LEGO Creator 3in1 Verzonken Schat Missie (31130)! Bouw een reusachtige octopus, een gigantische reuzenkreeft en een prachtige reuzenmanta met bijbehorende duiker.
Beleef eindeloze onderwateravonturen met de verstelbare zeedieren en ontdek leuke kenmerken zoals een cockpit, camera en geheime grot.
Met 522 delen is deze bouwset een perfect cadeau voor LEGO fans.
De set bevat interactieve digitale bouwinstructies en voldoet aan strenge veiligheidsnormen.
Laat je creativiteit de vrije loop en beleef avontuur in de onderwaterwereld!

Waar is LEGO Verzonken schat missie 31130 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
522
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
31130
lego insiders punten icoon
225
punten

Duik in de spannende onderwaterwereld met de LEGO® Creator 3in1 Verzonken Schat Missie (31130) set! Met deze set kunnen creatieve bouwers vanaf 8 jaar drie verschillende onderwatervrienden bouwen: een reusachtige octopus, een gigantische reuzenkreeft en een prachtige reuzenmanta met bijbehorende duiker. De set bevat ook twee minifiguren en een kluis vol met goudstaven en edelstenen voor extra avontuur.

Deze 3in1 set biedt eindeloze speelmogelijkheden. Bouw de set opnieuw om en beleef keer op keer nieuwe onderwateravonturen met een octopus en onderzeeër, een reuzenkreeft met een kleinere onderzeeër of een reuzenmanta met een duiker en koraalrif. Kinderen kunnen ook hun fantasie de vrije loop laten en met dezelfde stenen iets compleet unieks en origineels bouwen.

De verstelbare zeedieren zijn niet alleen leuk om te bouwen, maar kunnen ook bewegen. De octopus kan zijn kop en tentakels bewegen, de reuzenkreeft kan zijn ogen, scharen, poten en staart bewegen en de reuzenmanta kan zijn staart en de uiteinden van zijn vinnen bewegen.

Er zijn verschillende leuke kenmerken in de set verborgen, zoals een cockpit, camera, schroeven en een vrachtluik in de onderzeeër. Ook zijn er 2 minifiguren inbegrepen bij elk model waarmee kinderen leuke avonturen kunnen beleven: een skelet en een kapitein of duiker. Het koraalrif heeft zelfs een geheime grot!

Met 522 delen is deze bouwset een uitstekend cadeau voor echte LEGO® fans die van een plezierige bouwervaring houden. Het is ook een ideaal reisformaat, want de speelgoedonderzeeër is ca. 8 cm hoog, 12 cm lang en 10 cm breed.

Beschikbaar op smartphones en tablets, bevat deze LEGO set interactieve, digitale bouwinstructies om de bouwervaring nog leuker te maken. Kinderen kunnen de zoom- en draaifuncties gebruiken om het model te visualiseren tijdens het bouwen en hun vaardigheden aanscherpen terwijl ze genieten van een leuke en interactieve bouwervaring.

LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt zonder dat hun consistente eigenschappen verloren gaan. Elk bouwwerk kan keer op keer in elkaar worden gezet en uit elkaar worden gehaald zonder dat de kwaliteit vermindert. LEGO speelgoed voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen en is gegarandeerd veilig voor kinderen vanaf 8 jaar.

Beleef avontuur in de onderwaterwereld met de LEGO Creator 3in1 Verzonken Schat Missie (31130) set en laat je creativiteit de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (13-07-2022) € 29.99 (13-07-2022) € 29.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set31105

Woonhuis en speelgoedwinkel

foto van lego set31048

Huisje aan het meer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.