Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wit konijn 31133

Het LEGO Creator 3in1 Wit Konijn (31133) is een veelzijdige set voor dierenliefhebbers.
Je kunt het konijn zelf bouwen en daarna transformeren naar een kaketoe of een zeehond.
De set bevat 258 bouwblokjes en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Met de LEGO Builder app kun je het model digitaal bekijken en draaien.
Perfect speelgoed voor onderweg.
Ontdek meer functies en accessoires op de LEGO-pagina en begin je creatieve avontuur met het Wit Konijn!

Waar is LEGO Wit konijn 31133 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
258
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31133
lego insiders punten icoon
150
punten

Huppelend door het bos en altijd op zoek naar iets lekkers: het witte konijn van LEGO® Creator 3in1 (31133) is een absolute must-have voor elke dierenliefhebber! Bouw het konijn helemaal zelf en creëer je eigen avonturen met het verstelbare hoofd, poten, bek en oren. Maar daar houdt het niet op, want met deze set heb je nog twee andere opties: maak er een prachtige kaketoe van die zaadjes eet of een schattige witte zeehond met een vis als tussendoortje. Begin je al te fantaseren?

Met LEGO® Creator 3in1 Wit konijn heb je non-stop speelplezier in huis. Gebruik je fantasie om eindeloze verhalen te bedenken en speel ze met dit veelzijdige speelgoed uit. Deze set heeft drie verschillende bouw- en speelervaringen, zodat je je nooit verveelt. Maak eerst het witte konijn volledig af en verander daarna in een handomdraai in de kaketoe of de witte zeehond. Elk dier heeft zijn eigen karakteristieken, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken is.

Speciaal voor LEGO® fans is er de LEGO Builder app. Hiermee kun je het model helemaal digitaal draaien, inzoomen en visualiseren. Zo breng je jouw creatie tot leven op je tablet of smartphone. Met dit begeleide bouwproces helpen we jongere bouwers om hun kunstwerk nog meer tot leven te brengen en te genieten van hun gerealiseerde doelen. Het is een digitale ervaring die perfect aansluit bij de jeugd van tegenwoordig.

Met de 258-delige set LEGO® Creator 3in1 Wit konijn vanaf 8 jaar doe je nóg meer. Beleef een uitdagende bouwervaring met deze topkwaliteit aan bouwblokjes. Het speelgoedkonijn is ongeveer 15 cm hoog, en past perfect in je tas tijdens een dagje weg of op reis. Ideaal om onderweg mee te spelen en je creativiteit te uiten. De set bevat accessoires die bij elk dier passen, zoals een wortel, bloem, zaadjes of een vis. Zo wordt het spelen nog leuker en fantastischer.

LEGO® Creator 3in1 sets bieden eindeloos speelplezier. Deze set in het bijzonder spreekt echte dierenliefhebbers aan en inspireert hen om creatief te zijn. Het speelgoed is veilig voor kinderen en voldoet aan de strenge wereldwijde veiligheidsnormen. LEGO® bouwstenen staan bekend om hun hoge kwaliteit en constante compatibiliteit. Dit betekent dat ze altijd in elkaar passen en je eindeloos kunt bouwen.

Ga naar de pagina van LEGO® Creator 3in1 Wit konijn, bekijk de fascinerende productvideo en ontdek nog meer functies en accessoires van dit fantastische speelgoed. Doe inspiratie op en start je fantasierijke en creatieve avontuur met de LEGO® Creator 3in1 Wit konijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (29-01-2024) € 19.99 (18-05-2023) € 16.73

Ook aanbevolen:

foto van lego set31121

Krokodil

foto van lego set31028

Watervliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.