Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Space Shuttle 31134

Stap in de wereld van de ruimtevaart met de LEGO Creator 3in1 Space Shuttle (31134) speelset! Deze set biedt drie verschillende bouw- en speelervaringen en is perfect voor ruimteavonturiers van 6 jaar en ouder.
Met de app kunnen kinderen hun modellen in 3D draaien en nieuwe vaardigheden ontwikkelen.
De set bevat accessoires zoals een afneembare satelliet en een verstelbare astronaut.
De set is geschikt voor onderweg en voldoet aan strenge veiligheidsnormen.
Bestel vandaag nog en beleef het avontuur van je leven!

Waar is LEGO Space Shuttle 31134 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
144
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31134
lego insiders punten icoon
65
punten

Stap in de wereld van de ruimtevaart met de LEGO® Creator 3in1 Space Shuttle (31134) speelset! Deze set is perfect voor ruimteavonturiers van 6 jaar en ouder die op zoek zijn naar een intergalactische ervaring vol spannende actie en avontuur. Met deze set kunnen jonge en volwassen LEGO fans een Space Shuttle bouwen met een luik waarin een afneembare satelliet is bevestigd op een uitschuifbare arm. Haal de satelliet eruit voor extra speelplezier en verken het heelal!

Drie verschillende ervaringen in één set

Deze LEGO Creator 3in1 set biedt ruimtefans maar liefst drie bouw- en speelervaringen waardoor de speelopties eindeloos zijn. Bouw de Space Shuttle en verander deze vervolgens in een verstelbare astronaut met een jetpack en vlag om neer te zetten. Of gebruik je verbeelding en bouw een indrukwekkend model van een ruimteschip dat je kunt gebruiken om andere planeten te ontdekken. Met deze set zijn de speelmogelijkheden eindeloos en is geen enkele missie te groot!

Digitale ervaring en bouwinstructies

Download de LEGO Builder app op je mobiele apparaat en betreed een nieuwe wereld vol bouwplezier. Hiermee kunnen kinderen inzoomen en hun modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Met de intuïtieve bouwinstructies in de app kunnen kinderen ook nieuwe vaardigheden ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. De app fungeert als een extra hulpmiddel om het bouwproces nog leuker te maken!

Boordevol accessoires

De Space Shuttle heeft een luik dat open kan met een afneembare satelliet en de astronaut heeft een jetpack en een vlag om neer te zetten op een standaard. Dit zorgt voor een wereld vol avontuur en verbeelding waarbij kinderen kunnen ervaren hoe het is om echte astronauten te zijn die in de ruimte werken en ontdekkingen doen. Het is ook een perfect cadeau voor de verjaardag van je kind of als verrassing tijdens de feestdagen.

Stevige constructie en geschikt voor onderweg

Deze bouwset bestaat uit 144 stevige onderdelen waarmee kinderen van alle leeftijden plezier kunnen hebben. De Space Shuttle is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 16 cm breed waardoor kinderen deze overal mee naartoe kunnen nemen. Of het nu voor onderweg is of voor tijdens het spelen thuis, deze set kan altijd mee.

Meer LEGO® Creator 3in1 speelsets

Ontdek ook de andere LEGO Creator 3in1 speelsets, waaronder Klassieke motor (31135), Exotische papegaai (31136) en Schattige honden (31137). Deze sets zijn perfect om te combineren en zorgen voor nog meer bouw- en speelplezier!

Topkwaliteit en veiligheid gegarandeerd

LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten zijn. Daarbij voldoen LEGO bouwstenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen waardoor je kind altijd veilig kan spelen.

Kortom, met de LEGO Creator 3in1 Space Shuttle (31134) speelset zijn de speelmogelijkheden eindeloos! Ontdek hoe het voelt om een echte astronaut te zijn en verken het heelal met deze stoere en avontuurlijke set. Bestel vandaag nog en beleef het avontuur van je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (06-06-2024) € 9.95 (25-05-2023) € 8.70

Ook aanbevolen:

foto van lego set31094

Racevliegtuig

foto van lego set31040

Woestijnracers

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.