Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Magische eenhoorn 31140

De LEGO Creator Magische eenhoorn (31140) is een 3-in-1 bouwset voor kinderen van 7 jaar en ouder.
Bouw een verstelbare eenhoorn met een gouden hoorn, staart en poten.
Verander de eenhoorn in een zeepaardje of een pauw.
Met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog leuker.
Deze set is een perfect cadeau voor urenlang speelplezier en creatieve ontwikkeling.
Voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en is gemaakt met topkwaliteit LEGO stenen.
Laat je fantasie de vrije loop en begin vandaag nog met bouwen en spelen!

Waar is LEGO Magische eenhoorn 31140 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
145
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-03-2023
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31140
lego insiders punten icoon
75
punten

Laat je fantasie de vrije loop en reis naar een mythisch land met de 3-in-1 LEGO Creator Magische eenhoorn bouwset (31140). Deze set gaat helemaal over magie, plezier en verbeelding en is speciaal ontworpen voor kinderen van 7 jaar en ouder (en volwassenen die jong van geest zijn!).

Ontdek de magie van de eenhoorn

Deze set bevat een verstelbare eenhoorn met een fantastische gouden hoorn, kleurrijke staart en verstelbare poten en hoeven. Plaats hem op de regenboogstandaard en laat hem shinen! Maar dat is nog niet alles: deze 3-in-1 set biedt nog meer speelplezier. Bouw je eigen magische wereld en verander de eenhoorn in een verstelbaar zeepaardje op een zeebodemstandaard of verander hem in een kleurrijke pauw met een beweegbare staart en ogen. Maar dat is niet alles! Gebruik de stenen om je eigen betoverende wezen te bedenken en pas het aan jouw verbeelding aan!

Bouwen was nog nooit zo leuk

De LEGO Builder app maakt het bouwen nog interactiever en spannender. Met deze app kunnen kinderen inzoomen op hun modellen, ze in 3D bekijken en hun voortgang bijhouden. Ontdek intuïtieve bouwinstructies en ontwikkel nieuwe vaardigheden terwijl je geniet van het bouwen. En na het bouwen, is het tijd voor spelen! De verstelbare modellen zijn stevig en kunnen gemakkelijk worden neergezet, zodat je fantasiewereld tot leven komt en je met de eenhoorn over regenbogen kan draven, zwemmen met het zeepaardje en spelen met de pauw.

De perfecte verrassing

Deze bouwset is perfect als verrassingscadeau of als verjaardagscadeau en biedt urenlang speelplezier en creatieve ontwikkeling. De magische eenhoorn is ca. 13 cm hoog, dus hij past moeiteloos in je tas en je kunt hem overal mee naartoe nemen om onderweg te spelen. En als je nog meer 3-in-1 plezier wilt beleven, ontdek dan ook de andere LEGO Creator 3in1 speelsets, zoals de Klassieke motor (31135), Exotische papegaai (31136) en Strandkampeerbus (31138).

Veiligheid en topkwaliteit gegarandeerd

Veiligheid staat bij LEGO altijd voorop. Deze bouwset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, zodat je zeker kunt zijn van de beste kwaliteit en veiligheid. LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar op dezelfde manier gemaakt en ontworpen om elke keer weer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Dat betekent dat je kinderen keer op keer kunnen bouwen en spelen met dezelfde stenen, waardoor de set altijd vers blijft.

Inspireren en verbeelden

Laat je eigen fantasie de vrije loop en inspireer anderen om hetzelfde te doen. Met de Magische eenhoorn bouwset van LEGO Creator kun je jouw eigen mythische wereld bouwen en ontdekken. Ontdek nieuwe vaardigheden, bouw vaardigheden en verbeeldingskracht. En als je het bouwen even zat bent, kun je je verstelbare modellen op de regenboog- of zeebodemstandaarden plaatsen en van een afstandje bewonderen. Er is geen limit aan de creativiteit en magie die deze set biedt, dus laat je inspireren en begin vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (02-04-2024) € 9.95 (25-05-2023) € 9.45

Ook aanbevolen:

foto van lego set31128

Dolfijn en schildpad

foto van lego set31020

Twinblade avonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.