Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hoofdstraat 31141

De LEGO Creator 3in1 Hoofdstraat (31141) bouwset is ontworpen voor LEGO fans vanaf 9 jaar en biedt eindeloos speelplezier. Bouw je eigen straat met 4 verschillende gebouwen en verander ze in 3 verschillende stadsmodellen. Deze set heeft 1459 onderdelen en wordt geleverd met 6 minifiguren. De LEGO Builder app zorgt voor extra digitaal plezier. Verzamel 3 sets en creëer één supergrote stad. Laat je fantasie de vrije loop en beleef het ultieme LEGO avontuur!

Waar is LEGO Hoofdstraat 31141 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
1459
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31141
lego insiders punten icoon
1050
punten

Stap binnen in de bruisende LEGO Creator 3in1 Hoofdstraat (31141) bouwset en maak een spannend uitstapje naar de stad! Deze set is speciaal ontworpen voor LEGO® fans vanaf 9 jaar en biedt eindeloos speelplezier. Bouw je eigen straat met maar liefst 4 verschillende gebouwen: een prachtig hotel van 3 verdiepingen, een coole muziekwinkel, een trendy platenwinkel met een band op het dak en een gezellig café. Deze gebouwen vormen samen een straat, maar je kunt ze ook loskoppelen en apart mee spelen.

De LEGO Creator 3in1 Hoofdstraat set is perfect voor jonge bouwers die dol zijn op creatief spelen. Met deze set kunnen ze maar liefst 3 verschillende stadsmodellen maken! Bouw de hoofdstraat met de 4 gebouwen, verander het daarna in een prachtige art-decoflat van 4 verdiepingen en een park, of maak een marktstraat met een boog, een fotostudio en een bloemenwinkel. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen unieke stad! Met 6 minifiguren kunnen er eindeloos rollenspellen worden gespeeld.

Maar dat is niet alles! Deze bouwset biedt ook digitaal plezier met de LEGO Builder app. Laat je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd de voortgang bij. Het bouwplezier stopt dus niet wanneer de set is gebouwd!

De LEGO Creator 3in1 Hoofdstraat set heeft nog veel meer te bieden. Deze speelset bevat maar liefst 1459 onderdelen en is een geweldig cadeau voor jonge LEGO fans vanaf 9 jaar die geïnteresseerd zijn in architectuur. Met de open achterkant van elk model kunnen kinderen de modellen omdraaien en leuke verhalen naspelen met alle kamers en accessoires. Ontdek de geheime hoekjes en laat je fantasie de vrije loop!

Deze set zit boordevol accessoires om het spelen nog leuker te maken. In de hoofdstraat vind je onder andere een koffiezetapparaat en muziekinstrumenten. Het art-decoflat heeft een koelkast en een bureau, terwijl de marktstraat met boog een chaise longue heeft. Elk gebouw zit vol met leuke details en verrassingen!

Met 6 minifiguren wordt het spelen nóg leuker. De set bevat onder andere een barista, een hotelreceptionist, een zanger, een rolstoelgebruiker, een kind en een winkelbediende. Het haar en de torso's van de minifiguren kunnen worden verwisseld voor nóg meer diversiteit en verschillende rollenspellen.

Het art-decoflat, een van de modellen in deze set, is ca. 38 cm hoog, 19 cm breed en 14 cm diep. Het ziet er niet alleen geweldig uit tijdens het spelen, maar staat ook prachtig als displaymodel in een slaapkamer. Laat je creaties zien aan al je vrienden en familie!

Veiligheid staat bij LEGO altijd voorop. De LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten zijn. Daarnaast voldoen LEGO bouwstenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart bouwen en spelen!

Kortom, de LEGO Creator 3in1 Hoofdstraat (31141) bouwset is een must-have voor alle LEGO fans vanaf 9 jaar. Met deze set kun je eindeloos spelen, bouwen en je eigen stad creëren. Verzamel 3 sets en combineer de 3 individuele modellen tot één supergrote stad. Laat je fantasie de vrije loop en beleef het ultieme LEGO avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31125

Fantasie boswezens

foto van lego set31087

Dune buggy

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.