Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimteachtbaan 31142

Welkom in het buitenaardse pretpark van LEGO®! Beleef een dag vol avontuur en plezier met de gedetailleerde Ruimteachtbaan (31142). Bouw en herbouw drie verschillende pretparkattracties en gebruik de interactieve LEGO Builder app voor een nog leukere bouwervaring. Deze set is perfect voor ruimtefans vanaf 9 jaar en biedt urenlang bouwplezier. Bestel vandaag nog en begin je buitenaardse avontuur!

Waar is LEGO Ruimteachtbaan 31142 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
874
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31142
lego insiders punten icoon
787
punten

Welkom in het buitenaardse pretpark van LEGO®! Stap in de spannende wereld van de Ruimteachtbaan (31142) en beleef een dag vol avontuur en plezier. Deze zeer gedetailleerde LEGO Creator 3in1 set is speciaal ontworpen voor ruimtefans vanaf 9 jaar.

Wat staat je te wachten in dit buitenaardse pretpark? Allereerst is er de kronkelende achtbaan met maar liefst 3 beweegbare karretjes. Neem plaats en maak je klaar voor een adembenemende rit langs een decoratieve ruimteraket, modellen van de planeten Saturnus en de aarde, een maanbasis en zelfs een vallende ster. Maar dat is nog niet alles! Er is ook een coole meteoor met een verlichtingssteen die voor een spectaculair effect zorgt. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest fantastische ruimteavonturen met de 5 bijgeleverde minifiguren, waaronder een astronaut, een vader, 2 kinderen en een wetenschapper. En vergeet de schattige baby-astronaut niet!

En het beste van alles? Met deze LEGO Creator 3in1 set heb je niet één, niet twee, maar wel drie verschillende pretparkattracties om te bouwen en te herbouwen! Begin met het bouwen van de Ruimteachtbaan en ervaar hoe het voelt om razendsnel door de ruimte te zoeven. Maar als je eenmaal genoeg hebt gehad van de achtbaan, kun je hem eenvoudig ombouwen tot een vrijevaltoren met een lift of een draaimolen. Elk model heeft zijn eigen verlichtingssteenfunctie, waardoor je een nog realistischer bouwervaring beleeft.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft LEGO ook aan een digitale ervaring gedacht. Met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog leuker en interactiever. Laat je kind zich verwonderen terwijl de app hen begeleidt tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai de modellen in 3D om elk detail te bekijken. Bewaar je sets in de app en houd je voortgang bij. Het is een digitale speeltuin die perfect aansluit bij de fysieke bouwervaring.

De Ruimteachtbaan (31142) is niet zomaar een bouwset. Het is een buitenaards leuk speelgoed dat kinderen van alle leeftijden zal blijven fascineren. Met maar liefst 874 onderdelen biedt deze set urenlang bouwplezier. Het is dan ook een geweldig cadeau voor de feestdagen of een verjaardag voor zowel jonge als volwassen ruimtefans. En wanneer de bouw voltooid is, staat de ruimteachtbaan prachtig als displaymodel in de kinderkamer. Laat je gasten versteld staan van dit indrukwekkende kunstwerk!

Bij LEGO staat veiligheid altijd voorop. Daarom voldoen alle LEGO bouwstenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt er dus op vertrouwen dat je kinderen veilig kunnen spelen terwijl ze hun creativiteit de vrije loop laten. Bovendien worden LEGO stenen al meer dan 60 jaar gemaakt met de hoogste kwaliteit, zodat ze elke keer weer perfect in elkaar passen.

Kortom, de LEGO Creator 3in1 Ruimteachtbaan (31142) is dé set voor alle ruimtefans, groot en klein. Beleef een dag vol avontuur in het buitenaardse pretpark, bouw en herbouw verschillende pretparkattracties, en maak gebruik van de interactieve digitale ervaring met de LEGO Builder app. Laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden van LEGO en ontdek de fascinatie van de ruimte op een speelse en educatieve manier. Bestel vandaag nog en begin je buitenaardse avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31108

Familievakantie met caravan

foto van lego set31133

Wit konijn

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.