Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vogelhuisje 31143

De LEGO Creator 3in1 Vogelhuisje (31143) bouwset biedt kinderen vanaf 8 jaar eindeloos speelplezier met het bouwen van een vogelhuisje, een parkbankje met dieren en een bijenkorf.
Met 476 delen zijn er altijd nieuwe avonturen mogelijk.
De set is ook geschikt voor volwassenen en is een creatief cadeau voor LEGO fans.
Bestel snel en laat de bouwer in jezelf naar boven komen!

Waar is LEGO Vogelhuisje 31143 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
476
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31143
lego insiders punten icoon
225
punten

Speelgoed wordt pas echt leuk als je verschillende manieren hebt om ermee te spelen. Met de LEGO Creator 3in1 Vogelhuisje (31143) bouwset kunnen kinderen van 8 jaar en ouder hun fantasie de vrije loop laten en verhalen bedenken rondom een vogelhuisje, een parkbankje met dieren en een bijenkorf. En het beste van alles? De set beschikt over 476 delen, zodat altijd nieuwe avonturen bedacht en gebouwd kunnen worden.

Elk van de drie bouwsets in de LEGO Creator 3in1 Vogelhuisje bouwset is ontworpen om kinderen creatief en actief te houden. Het vogelhuisje is bijvoorbeeld voorzien van een dak dat open kan op een standaard, en wordt geleverd met 5 kleurrijke speelgoedvogels, zoals een pimpelmees, een rode kardinaal, een saffraangors, een groenling en een huismus die op de takken kunnen zitten. Maar daar houdt het niet op. Kinderen kunnen ook kiezen voor een egel en eekhoorn op een bankje in het park of voor een bijenkorf met bloemen en gras waar 4 bijen rond zoemen. Zo is er altijd wel iets nieuws te ontdekken en te bedenken.

Met de LEGO Builder app kunnen kinderen het model draaien, erop inzoomen en het visualiseren. Dit begeleide bouwproces helpt jongere bouwers om hun creatie tot leven te brengen op hun tablet of smartphone en geeft hen het gevoel dat ze iets bereikt hebben. De app maakt het bouwproces nog interactiever en educatiever. Het is de ultieme bouwervaring voor LEGO fans!

De set bevat talloze accessoires, zoals een voerbakje aan een schommel, een babyvogel en een ei. De egel en eekhoorn delen een appel en de bijenkorf heeft bloemen en gras. Zo wordt elke bouwmogelijkheid nog gedetailleerder en uitnodigender. Met de 476-delige bouwset hebben kinderen vanaf 8 jaar de keuze uit 3 verschillende modellen om te bouwen. Het is een creatief cadeau voor echte LEGO® fans.

De LEGO Creator 3in1 Vogelhuisje bouwset is niet alleen enorm veelzijdig, maar ook van topkwaliteit. LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, en LEGO bouwstenen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

De set is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag creatief bezig zijn. LEGO sets zijn de laatste jaren uitgegroeid tot populair verzamelobject, en het vogelhuisje zal zeker niet misstaan op een plank of bureau.

Het vogelhuisje is ca. 28 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep en staat na het spelen ook leuk in de kinderkamer. LEGO Creator 3in1 sets bieden eindeloos fantasierijk speelplezier met 3 verschillende, kleurrijke bouwmogelijkheden in elke doos. De set is het perfecte cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon om iemand te verrassen. Bestel snel de LEGO Creator 3in1 Vogelhuisje en haal de bouwer in jezelf naar boven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (18-05-2023) € 29.99 (18-05-2023) € 29.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set31124

Superrobot

foto van lego set31030

Rode go-kart

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.