Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Exotische roze papegaai 31144

Ga op avontuur en bouw een kleurrijke papegaai met de LEGO Creator 3in1 Exotische Roze Papegaai bouwset (31144). Ombouwbaar tot vis of kikker. Download de LEGO Builder app voor nog meer plezier. Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. Ontdek ook andere LEGO Creator 3in1 sets en geniet van eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Exotische roze papegaai 31144 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
253
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31144
lego insiders punten icoon
187
punten

Ben je dol op avontuur en dieren? Dan is de LEGO® Creator 3in1 Exotische Roze Papegaai (31144) bouwset perfect voor jou! Ga op ontdekkingsreis in het regenwoud en beleef spannende avonturen met deze kleurrijke en interactieve papegaai.

Deze 3-in-1 set biedt eindeloos speelplezier. Bouw eerst de felgekleurde papegaai die op een boomtak zit. Je kunt zijn lichaam volledig draaien en zelfs zijn vleugels en staart bewegen! Maar dat is niet alles, want je kunt deze set ook ombouwen tot een speelse vis die diep in de zee zwemt of een grappige kikker die zijn poten kan bewegen. Met deze set kun je al je fantasie de vrije loop laten en steeds weer nieuwe avonturen bedenken.

Maar dat is nog niet alles, want met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog leuker! Download de app en stap in een nieuwe wereld vol bouwplezier. Je kunt inzoomen en je modellen in 3D draaien, je voortgang bijhouden en zelfs je sets opslaan. Het is een geweldige digitale ervaring die LEGO fans zeker niet willen missen.

De Exotische Roze Papegaai set is perfect voor kleine bouwers en gepassioneerde dierenliefhebbers van 7 jaar en ouder. Met 253 delen is deze set eenvoudig te bouwen en biedt het een plezierige bouw- en speelervaring. Het is ook een fantastisch cadeau voor natuur- en dierenliefhebbers.

En wanneer je klaar bent met bouwen, kun je de papegaai tentoonstellen. Hij is ongeveer 22 cm hoog, 11 cm lang en 12 cm breed en ziet er geweldig uit in elke slaapkamer. Het is een ware eyecatcher!

Maar dat is nog niet alles! Ontdek ook de andere LEGO Creator 3in1 sets, zoals de Space Shuttle (31134), Strandkampeerbus (31138) en Knus Huis (31139). Met deze sets kun je je collectie uitbreiden en steeds weer nieuwe avonturen beleven.

En weet je wat het beste is? LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt op een manier dat ze consistent in elkaar te zetten zijn. Ze zijn van topkwaliteit en voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Dus je kunt met een gerust hart bouwen en spelen.

Kortom, met de LEGO Creator 3in1 Exotische Roze Papegaai bouwset kom je terecht in een wereld vol avontuur en creativiteit. Duik in het regenwoud, bouw je eigen exotische dieren en beleef eindeloos speelplezier. Vergezel deze kleurrijke papegaai op zijn avontuurlijke reis en ontdek de magie van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31095

Draaimolen

foto van lego set31080

Modulaire wintervakantie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.