Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rode draak 31145

Ontdek de betoverende wereld van de Rode Draak (set 31145) van LEGO Creator 3in1. Bouw een stoere draak of kies uit twee andere dierenmodellen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier. Perfect cadeau voor jong en oud. Bestel nu en wees snel, want deze set is erg populair!

Waar is LEGO Rode draak 31145 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
149
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31145
lego insiders punten icoon
65
punten

Ben jij een creatief kind vanaf 6 jaar? Dan hebben wij dé speelgoedbouwset voor jou! Maak kennis met de magische wereld van de Rode Draak (31145). Deze 3-in-1 LEGO set laat jouw fantasie de vrije loop met oneindig veel avonturen. Bouw een stoere draak met grote ogen en verstelbare armen, handen, vleugels, benen, voeten, kop en bek. Jij bepaalt hoe deze draak eruitziet en waar hij zijn avonturen beleeft.

Maar er is meer! Deze LEGO Creator set biedt niet één, niet twee, maar wel drie verschillende dierenmodellen om te bouwen. Weet je even niet wat je moet bouwen met dezelfde set stenen? Geen probleem! Met de Rode Draak set kun je ook een schitterende feniks met kleurrijke veren creëren. Of maak een duik in de onderwaterwereld en bouw een vis met verstelbare vinnen. En als je helemaal je fantasie de vrije loop wilt laten, bedenk dan zelf een uniek LEGO dier. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat deze LEGO Creator 3in1 set extra bijzonder maakt, is dat je niet één, niet twee, maar drie keer plezier hebt. In elke doos zitten namelijk drie bouwmogelijkheden. Bouw, herbouw en bouw opnieuw! Laat je creativiteit de vrije loop en vermaak je urenlang met deze 3-in-1 sets. Of je nu van supersnelle voertuigen houdt, gek bent op geweldige dieren of fascinatie hebt voor gedetailleerde stadstaferelen, LEGO Creator heeft het allemaal.

Ga op avontuur met de Rode Draak set en beleef de meest spectaculaire verhalen. Met zijn grote ogen en verstelbare onderdelen is deze draak klaar voor actie. Vlieg hoog in de lucht met zijn indrukwekkende vleugels of laat hem stoere poses aannemen met zijn flexibele armen en benen. Gevaarlijke monsters zullen geen partij zijn voor jouw dappere draak!

En dat is nog niet alles! Laat je verbeelding de vrije loop en bedenk jouw eigen avonturen in het magische land waar de Rode Draak woont. Laat hem vechten tegen monsters, samenwerken met andere LEGO figuren of spannende missies volbrengen. Met de Rode Draak set ben jij de baas over je eigen fantasiewereld.

Geef jezelf of een ander het perfecte cadeau met de Rode Draak set. Deze LEGO Creator set is een geweldig cadeau-idee en zal zeker in de smaak vallen bij jong én oud. Of je nu een verjaardag viert, een speciale gelegenheid hebt of gewoon iemand wilt verrassen, met de Rode Draak zit je altijd goed. Laat jouw creativiteit de vrije loop en beleef de mooiste avonturen.

Wacht niet langer en ontdek de betoverende wereld van de Rode Draak. Met de Rode Draak set van LEGO Creator 3in1 ben jij de bouwmeester van jouw eigen avontuur. Bouw, speel en beleef eindeloos speelplezier met deze veelzijdige LEGO set. Ga jij de uitdaging aan en bouw jij de stoerste draak ooit? Of kies je voor een andere creatie? De keuze is aan jou!

Let op: deze set bevat niet één, maar wel twee keer het nummer 31145. Een uniek en bijzonder detail dat deze set extra speciaal maakt. Wie had gedacht dat twee cijfers zoveel avontuur konden betekenen?

Bestel nu jouw Rode Draak set en laat jouw creativiteit de vrije loop. Maar wees snel, want deze set is razend populair en vliegt de deur uit!

Laatste update: 2024-01-11 23:02:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31127

Straatracer

foto van lego set31081

Modulair skatehuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.