Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Truck met helikopter 31146

De LEGO Creator Truck met helikopter (31146) speelset is ideaal voor kinderen vanaf 7 jaar. Met 270 onderdelen kunnen ze een transportwagen met beweegbare wielen bouwen en deze combineren met andere voertuigen zoals een propellervliegtuig en brandstoftruck. Deze 3in1 speelset stimuleert het bouwen, creatief denken en probleemoplossend vermogen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen samen genieten van eindeloos speelplezier en avontuur met deze set.

Waar is LEGO Truck met helikopter 31146 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
270
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31146
lego insiders punten icoon
130
punten

Jongens en meisjes vanaf 7 jaar kunnen zich voorbereiden op spannende avonturen met de LEGO® Creator Truck met helikopter (31146) speelset. Met maar liefst 270 onderdelen kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en een coole transportwagen met beweegbare wielen bouwen. Deze truck is speciaal ontworpen om een LEGO helikopter te vervoeren op de oplegger.



Met deze LEGO Creator 3in1 speelgoedset kunnen kinderen niet één, niet twee, maar drie verschillende combinaties van voertuigen bouwen. Ze kunnen beginnen met de truck met helikopter, en deze vervolgens ombouwen tot een stoer propellervliegtuig en een brandstoftruck met bewegende wielen. Of ze kunnen kiezen voor een hot rod en terreinwagen - de mogelijkheden zijn eindeloos! En als ze genoeg hebben van de voorgestelde modellen, kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen unieke voertuigen bedenken.



De LEGO Creator 3in1 speelgoedsets zijn altijd een geweldig cadeau. Elke doos bevat niet één, niet twee, maar drie bouwmogelijkheden! Kinderen zullen genieten van het bouwen, herbouwen en opnieuw bouwen van deze sets. En met drie verschillende thema's om uit te kiezen, is er altijd wel een set die aansluit bij hun interesses. Of ze nu gek zijn op supersnelle voertuigen, prachtige dieren of gedetailleerde stadstaferelen, er is voor elk wat wils.



Met de LEGO Creator Truck met helikopter kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken. Ze kunnen zich voorstellen dat ze de spectaculaire helikopter naar een geheime missie vervoeren, of dat ze spannende luchtacrobatieën uitvoeren met het vliegtuig. En met de brandstoftruck kunnen ze hun verbeelding de vrije loop laten en een hele wereld creëren waarin ze als stoere chauffeur rondrijden en brandstof leveren aan alle voertuigen in de stad.



De mogelijkheden zijn eindeloos met de LEGO Creator Truck met helikopter. Deze set stimuleert niet alleen het bouwen, maar ook het creatieve denkvermogen. Kinderen kunnen hun probleemoplossende vaardigheden aanscherpen terwijl ze de verschillende modellen bouwen en aanpassen. Het is een geweldige manier om hun verbeelding te prikkelen en hen te inspireren om hun eigen unieke creaties te bedenken.



De LEGO Creator Truck met helikopter is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je kinderen en samen te bouwen aan iets speciaals. En het beste van alles is dat deze set zo ontworpen is dat kinderen en volwassenen samen kunnen bouwen en creatief kunnen zijn. Het is een geweldige manier om samen te leren en te groeien.



Met de LEGO Creator Truck met helikopter kunnen kinderen en volwassenen samen fantastische avonturen beleven. Of je nu de helikopter door de lucht laat vliegen, de truck laat rondrijden of je verbeelding de vrije loop laat en je eigen creaties maakt, deze set zorgt voor eindeloos speelplezier. En met de mogelijkheid om het model telkens opnieuw te bouwen en aan te passen, is er altijd wel iets nieuws en spannends te ontdekken.



Laat je fantasie de vrije loop met de LEGO Creator Truck met helikopter. Deze set staat garant voor urenlang speelplezier en eindeloze avonturen. Of je nu een kind bent dat houdt van snelheid en actie, of een volwassene die graag de wereld van LEGO verkent, deze set is onmisbaar in jouw collectie. Dus waar wacht je nog op? Bouw, speel en ontdek met LEGO Creator!

Laatste update: 2024-01-11 22:20:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31124

Superrobot

foto van lego set31147

Retro fotocamera

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.