Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Retro fotocamera 31147

Ontdek de LEGO Creator Retro fotocamera bouwset (31147) en beleef nostalgisch speelplezier! Bouw de camera, transformeer deze in een videocamera of retro tv, en creëer je eigen wereld. Met meerdere bouw- en speelervaringen biedt deze set eindeloos speelplezier voor zowel kinderen als volwassenen. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een vleugje nostalgie toe aan je interieur met dit prachtige LEGO-model. Verzamel alle sets en breid je eigen unieke wereld uit!

Waar is LEGO Retro fotocamera 31147 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
261
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31147
lego insiders punten icoon
130
punten

Laat je fantasie de vrije loop en beleef uren speelplezier met de LEGO® Creator Retro fotocamera (31147) bouwset voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. Deze geweldige speelgoedcamera neemt je mee terug in de tijd naar de klassieke analoge fotocamera's. Met een beweegbare lens, knoppen aan de bovenkant en zelfs een achterkant die open kan om een stuk LEGO film op te plaatsen, voel je je een echte fotograaf! Maar dat is nog niet alles, er is ook een kleurrijke draagriem van textiel en zes stickers om de film mee te versieren als 'foto's'.



Met de LEGO® Creator 3in1 retro speelgoedset krijg je niet één, niet twee, maar wel drie verschillende bouw- en speelervaringen! Begin met het bouwen van de fotocamera en ontdek alle leuke functies. Maar wacht, er is meer! Bouw de camera om tot een retro videocamera en maak je eigen coole films. Of laat je creativiteit de vrije loop en transformeer de stenen in een retro tv met antenne, waarmee je fictieve programma's kunt bekijken.



Deze LEGO set is niet zomaar een cadeau, het is een cadeau met drie mogelijkheden! Kinderen zullen het geweldig vinden om de verschillende modellen te bouwen, ze weer af te breken en iets nieuws te creëren. De LEGO Creator 3in1 speelgoedsets sluiten perfect aan bij de interesses van kinderen. Of ze nu gek zijn op snelle voertuigen, wilde dieren of gave stadstaferelen, er is voor ieder wat wils.



De LEGO Creator Retro fotocamera bouwset is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om neer te zetten. De gedetailleerde modellen zien er prachtig uit op een plank in de kinderkamer. Met het klassieke ontwerp van de fotocamera, de nostalgische uitstraling van de videocamera en de vintage look van de retro tv, voeg je een vleugje nostalgie toe aan je interieur.



Maar waarom zou je je beperken tot één model? Met deze LEGO set kun je eindeloos combineren en experimenteren. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen unieke creaties met de dezelfde stenen. Voeg extra LEGO stenen toe om je modellen nog uitgebreider te maken. Of gebruik je fantasie en combineer verschillende LEGO sets om een hele nieuwe wereld te bouwen.



De LEGO Creator Retro fotocamera bouwset is niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor volwassenen die graag met LEGO bouwen. Herbeleef je jeugd en duik in de wereld van nostalgie met deze geweldige bouwset. Bouw de fotocamera en voel de opwinding van het vastleggen van speciale momenten. Of creëer je eigen filmproducties met de retro videocamera. En voor de vintage liefhebbers is er de retro tv waar je naar hartelust fictieve programma's op kunt bekijken.



En weet je wat het beste is van de LEGO Creator 3in1 bouwsets? Je kunt ze altijd blijven uitbreiden! Verzamel alle verschillende sets en combineer de stenen om je eigen, unieke wereld te creëren. Voeg extra details en accessoires toe en maak je modellen nog specialer. Met LEGO is de enige limiet je eigen fantasie!



Breng wat retro vibes in je leven en bouw de LEGO Creator Retro fotocamera bouwset. Ga terug in de tijd en geniet van eindeloos speelplezier met dit geweldige speelgoed. Laat je creativiteit de vrije loop, ontdek de vele mogelijkheden en beleef spannende avonturen. Met LEGO is alles mogelijk!

Laatste update: 2024-01-11 22:33:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31039

Blauwe Straaljager

foto van lego set31047

Propellervliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.