Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Retro rolschaats 31148

De LEGO Creator Retro rolschaats (31148) is een leuke bouwset voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar. Met deze set kunnen ze hun eigen rolschaats ontwerpen en bouwen. Daarnaast kunnen ze de rolschaats ook ombouwen tot een miniskateboard of retro gettoblaster. Deze set stimuleert niet alleen de bouwvaardigheden, maar ook de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen. Het is het perfecte cadeau voor verjaardagen of gewoon zomaar. Zowel jongeren als volwassenen kunnen samen genieten van het bouwen en spelen met deze kleurrijke set. Bestel nu en laat je verrassen door de eindeloze speelmogelijkheden van de LEGO Creator Retro rolschaats.

Waar is LEGO Retro rolschaats 31148 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
342
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31148
lego insiders punten icoon
195
punten

Voor alle creatieve kinderen vanaf 8 jaar die graag een reis terug in de tijd willen maken, is er nu de LEGO® Creator Retro rolschaats (31148) bouwset. Met deze kleurrijke set kunnen kinderen hun eigen rolschaats ontwerpen en bouwen. Met 4 beweegbare roze wielen, een roze stop, brede gele veters en diverse kleurrijke onderdelen kunnen ze de hak van de schoen versieren volgens hun eigen unieke ontwerpen.



Wat deze LEGO Creator 3in1 set extra speciaal maakt, is dat kinderen niet één, niet twee, maar wel drie verschillende bouw- en speelervaringen kunnen beleven met dezelfde set stenen. Na het bouwen van een rolschaats kunnen ze deze ombouwen tot een miniskateboard met 4 beweegbare wielen of tot een retro gettoblaster met een kleine antenne. Alle drie de modellen zijn een lust voor het oog en zorgen voor urenlang speelplezier.



Deze LEGO Creator 3in1 speelset is niet alleen ontzettend leuk om te geven, maar ook om te krijgen. In elke doos zitten namelijk niet één, niet twee, maar wel drie bouwmogelijkheden. Kinderen kunnen de modellen keer op keer opnieuw bouwen en hun eigen fantasie de vrije loop laten. Of ze nu fan zijn van supersnelle voertuigen, geweldige dieren of gedetailleerde stadstaferelen, met de 3-in-1 sets kunnen ze hun interesses blijven verkennen en beleven.



De LEGO Creator Retro rolschaats is niet zomaar een bouwset. Het is een uitnodiging om je eigen wereld van plezier en avontuur te creëren. Stel je eens voor dat je door de straten rolt op deze kleurrijke rolschaats. Voel de wind door je haren terwijl je langs je vrienden scheurt. Of verander de rolschaatsen in een handomdraai in een miniskateboard en laat je coolste tricks zien op het skatepark. En als je even genoeg hebt van het skaten, verander je het model in een retro gettoblaster en organiseer je een gezellige dansmiddag met je favoriete hits.



Met de LEGO Creator Retro rolschaats kunnen kinderen niet alleen hun bouwvaardigheden ontwikkelen, maar ook hun creativiteit en verbeeldingskracht stimuleren. Door zelf hun rolschaats te ontwerpen en te bouwen, leren ze om problemen op te lossen en out-of-the-box te denken. De mogelijkheden zijn eindeloos en geen ontwerp is te gek. Laat je inspireren door de kleuren en vormen en creëer iets wat helemaal bij jou past.



De LEGO Creator Retro rolschaats is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook om cadeau te geven. Verras je vrienden of familie met deze unieke bouwset en laat hun verbeeldingskracht de vrije loop. Het is het perfecte cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar. Wie wil er nu niet terug in de tijd en even ontsnappen aan de dagelijkse sleur?



Met de LEGO Creator Retro rolschaats kunnen jongeren en volwassenen samen genieten van het bouwen en spelen. Samen met je kinderen, neefjes, nichtjes of vrienden kunnen jullie gezellig aan de slag met deze kleurrijke set. Laat je betoveren door de eenvoud en de schoonheid van het bouwen met LEGO stenen. Samen nieuwe herinneringen maken en samen plezier beleven, dat is waar het bij LEGO om draait.



Wacht niet langer en breng de LEGO Creator Retro rolschaats tot leven. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen unieke avonturen. Of je nu een retro rolschaats, een miniskateboard of een gettoblaster bouwt, de keuze is aan jou. Ga terug in de tijd en rol in stijl met deze te gekke LEGO bouwset.



Kom in actie en ontdek de wereld van mogelijkheden met de LEGO Creator Retro rolschaats. Bestel nu en laat je verrassen door de eindeloze speelmogelijkheden van deze geweldige bouwset. Beleef urenlang speelplezier en creëer je eigen unieke LEGO creaties. Laat je inspireren en ga aan de slag met de LEGO Creator Retro rolschaats!

Laatste update: 2024-01-11 22:19:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31116

Safari wilde dieren boomhuis

foto van lego set31047

Propellervliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.