Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bloemen in gieter 31149

De LEGO Creator 3in1 Bloemen in Gieter (31149) set laat je bouwen, spelen en showen. Bouw een gele gieter met beweegbare bloemen, een gele regenlaars of 2 gele speelgoedvogels op een zitstok. Zet je kunstwerkjes in je slaapkamer en geniet elke dag van bloemen, vlinders en vogels. Deze set is het perfecte cadeau voor jong en oud. Bestel nu, beperkte voorraad!

Waar is LEGO Bloemen in gieter 31149 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
420
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31149
lego insiders punten icoon
195
punten

Hey jij! Ben jij klaar om te bouwen, te spelen en te showen? Met de LEGO® Creator 3in1 Bloemen in Gieter (31149) set kan het allemaal! Deze te gekke set bestaat uit 3 kleurrijke modellen geïnspireerd op de natuur. Bouw een prachtige gele gieter met een handvat en een tuit. Maar dat is nog niet alles! In de gieter zitten ook nog eens 3 bloemen verstopt. En guess what? De bloemblaadjes van deze bloemen kunnen bewegen! Hoe cool is dat?



Maar wacht, er is nog meer! Deze set is niet alleen bedoeld voor jongen en meisjes vanaf 8 jaar. Nee, nee, ook volwassenen kunnen hier hun bouwkunsten op loslaten. Waarom zou je jezelf beperken tot één model als je er wel drie kunt hebben? Naast de gieter kun je deze set namelijk ook ombouwen tot een gele regenlaars met beweegbare bloemblaadjes of tot 2 schattige gele speelgoedvogels op een zitstok vol bloemen. Het lijkt net alsof ze in een prachtige tuin wonen!



En weet je wat zo leuk is aan deze set? Je kunt jouw kunstwerkjes gewoon in je slaapkamer zetten! Zo kun je elke dag genieten van jouw favoriete bloemen, vlinders en vogels. En dat alles dankzij LEGO Creator 3in1!



Maar er is nog meer goed nieuws. Er zijn namelijk nog veel meer te gekke Creator sets waar jij je creativiteit in kwijt kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van coole voertuigen? Of fantastische dieren? Misschien wil je wel een gedetailleerde stadsscène bouwen? Met LEGO Creator kan het allemaal! En het leukste is: je hebt in elke set de keuze uit 3 verschillende modellen om te bouwen. Zo blijft het altijd spannend en kun je keer op keer iets nieuws creëren!



Ben je op zoek naar een geweldig cadeau? Zoek niet verder! De LEGO Creator 3in1 Bloemen in Gieter (31149) set is het perfecte cadeau voor jong en oud. Of je nu een verjaardag viert, een feestdag wilt vieren of gewoon iemand wilt verrassen, deze set zal zeker in de smaak vallen. Want zeg nou zelf, wie houdt er nu niet van kleurrijke bloemen, vrolijke vlinders en schattige vogels? Deze set is gewoon een feestje om te bouwen!



Maar let op, we hebben maar een beperkte voorraad. Dus wacht niet te lang en grijp nu je kans! Bestel snel de LEGO Creator 3in1 Bloemen in Gieter (31149) set en laat je fantasie de vrije loop. Bouw, speel en geniet!

Laatste update: 2024-01-11 22:12:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31014

Power Digger

foto van lego set31030

Rode go-kart

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.