Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Safaridieren 31150

Met de LEGO Creator Safaridieren set (31150) kunnen kinderen vanaf 9 jaar hun eigen safaripark creëren. Deze set bevat een verstelbare giraffe, een schattige flamingo en verschillende gazelles en leeuwen. Het biedt eindeloze mogelijkheden om te bouwen en stimuleert creativiteit, probleemoplossend vermogen en ruimtelijk inzicht. Deze educatieve en duurzame set zorgt voor plezier en avontuur voor zowel kinderen als volwassenen.

Waar is LEGO Safaridieren 31150 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
780
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31150
lego insiders punten icoon
422
punten

Stap in de avontuurlijke wereld van de LEGO® Creator Safaridieren (31150) bouw- en speelset! Deze set is speciaal ontworpen voor meisjes en jongens vanaf 9 jaar die dol zijn op wilde dieren en safari's. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je speelt met een verstelbare giraffe, een schattige flamingo en nog veel meer!



Met deze LEGO set kun je je eigen safaripark creëren. Bouw de verstelbare giraffe met zijn lange poten, nek, staart en uitpuilende oren. Zet hem naast de kleine, bouwbare boom en geniet van het prachtige uitzicht. Of ga voor de elegante flamingo en bewonder zijn gracieuze verschijning.



Wat deze set echt speciaal maakt, is dat je de stenen kunt gebruiken om verschillende dieren te bouwen. Naast de giraffe en de flamingo, kun je ook twee verstelbare gazelles (een moeder en haar kalf) bouwen, compleet met twee struiken. Of kies voor de koning van de jungle, de leeuw, die trots naast een boom staat met een kleurrijke vlinder erboven.



LEGO Creator 3in1 speelgoed is een geweldig cadeau voor kinderen die van creativiteit houden. Het biedt eindeloze mogelijkheden om te bouwen, herbouwen en opnieuw te bouwen. Met elke doos krijg je drie verschillende creaties in één, dus het plezier stopt nooit! Deze sets zijn perfect voor kinderen met allerlei interesses, of ze nu van snelle voertuigen, wilde dieren of stadsgezichten houden.



De LEGO Creator Safaridieren set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Kinderen kunnen hun bouwvaardigheden verbeteren terwijl ze de dieren in elkaar zetten en ontdekken hoe de verschillende onderdelen samenwerken. Ze kunnen zelfs hun eigen verhalen bedenken en de safari-avonturen tot leven laten komen!



Met deze set kunnen kinderen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit en zich onderdompelen in de spannende wereld van wilde dieren. Ze kunnen hun eigen safaripark bouwen, vol met exotische dieren en prachtige landschappen. Of ze nu alleen spelen, met vrienden of met hun ouders, de LEGO Creator Safaridieren set zorgt altijd voor plezier en avontuur!



En het beste van alles is dat deze set een geweldige manier is om kinderen te laten leren en groeien. Terwijl ze spelen, ontwikkelen ze essentiële vaardigheden zoals fijne motoriek, creativiteit, probleemoplossend vermogen en ruimtelijk inzicht. Ze kunnen hun verbeeldingskracht gebruiken om nieuwe werelden te creëren en hun eigen verhalen te verzinnen.



De LEGO Creator Safaridieren set is gemaakt van hoogwaardige LEGO stenen die zorgvuldig zijn geselecteerd op duurzaamheid en veiligheid. De stenen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en stevig genoeg om lang mee te gaan. Deze set is gemaakt om keer op keer opnieuw te worden gebouwd en heeft alle kwaliteit die je van LEGO mag verwachten.



De LEGO Creator Safaridieren set is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van LEGO houden. Het is de perfecte set voor iedereen die zijn liefde voor wilde dieren en safari's wil combineren met zijn passie voor bouwen. Het is een geweldige manier om te ontspannen, plezier te hebben en je creativiteit te prikkelen.



Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of nieuw bent in de wereld van LEGO, de LEGO Creator Safaridieren set biedt een spannende uitdaging voor iedereen. Met de gedetailleerde instructies kun je stap voor stap de dieren bouwen. Maar je kunt ook je eigen draai geven aan de modellen en je eigen creaties maken!



Laat je verbeelding de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met de LEGO Creator Safaridieren set. Bestel nu en ga op avontuur in de wildernis!

Laatste update: 2024-01-11 22:14:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31115

Ruimtemijnbouw-mecha

foto van lego set31140

Magische eenhoorn

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.