Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO T. rex 31151

Ga terug in de tijd met de LEGO set 31151 T. rex dinosaurus. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen deze beweeglijke speelgoeddinosaurus bouwen en transformeren in een triceratops of pterodactyl. De set bevat ook een nest met 2 dinosaurus eieren. Een geweldig cadeau voor creatieve kinderen die van bouwen houden.

Waar is LEGO T. rex 31151 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
626
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31151
lego insiders punten icoon
390
punten

Jongens en meisjes vanaf 9 jaar oud kunnen terug in de tijd reizen om geweldige actie na te spelen met deze T. rex (31151) dinosaurus speelgoedset. De Tyrannosaurus rex speelgoeddinosaurus is zeer beweeglijk, zodat kinderen zijn kop, poten, staart, kaak, poten, armen en zelfs tenen en hielen in verschillende posities kunnen zetten. De T. rex speelgoeddinosaurus wordt ook geleverd met een nest met 2 kleine dinosaurus eieren en samen vormen ze een indrukwekkende display op een plank of nachtkastje.


Deze LEGO® dinosaurus speelgoedset geeft kinderen een wereld vol spannende speelmogelijkheden met 3 verschillende dinosaurus speelgoed om te bouwen met dezelfde stenen. Ze kunnen een beweeglijke T. rex creëren, het ombouwen tot een angstaanjagende triceratops met 3 hoorns, of veranderen in een pterodactyl met grote beweegbare vleugels.


LEGO Creator 3in1 speelgoedbouwkits zijn geweldige verjaardags- of vakantiecadeaus voor kinderen met 3 opties om te creëren in elke doos. 3in1 sets bieden een scala aan met stenen gebouwde modellen die aanspreken op de grootste passies van kinderen, waaronder coole voertuigen, geweldige dieren en gedetailleerde stadsgezichten.

Laatste update: 2024-05-02 15:35:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.