Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimtevaarder 31152

De LEGO set 31152 is perfect voor LEGO fans die avontuur in de ruimte zoeken. Het bevat een verstelbare astronaut met een afneembare rugzak en een goudkleurig vizier. Met deze set kun je een ruimtevaarder, een futuristische ruimtehond of een ruimteschip bouwen. Daarnaast is het ook leuk als decoratie met de bijgeleverde displaystandaard. Deze LEGO Creator set biedt urenlang speelplezier en is geschikt voor iedereen die van LEGO en ruimte houdt.

Waar is LEGO Ruimtevaarder 31152 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
647
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31152
lego insiders punten icoon
357
punten

Ben je een LEGO® fan en houd je van avontuur in de ruimte? Dan is het LEGO Creator Ruimtevaarder bouwspeelgoed (31152) perfect voor jou! Kinderen vanaf 9 jaar kunnen met deze set nieuwe planeten verkennen en spannende ruimteavonturen beleven.

Deze set bevat een stoere astronaut met een afneembare rugzak met straalaandrijving. De astronaut heeft verstelbare benen, voeten, armen en vingers, zodat je hem in allerlei verschillende poses kunt zetten. Maar dat is nog niet alles! Hij heeft ook nog een goudkleurig vizier dat open kan en plaats biedt aan een minifiguur (niet inbegrepen). Zo kun je je eigen minifiguur kiezen om de ruimte te verkennen!

Het allerleukste aan deze set is dat je niet één, niet twee, maar wel drie verschillende modellen kunt bouwen. Je kunt beginnen met het bouwen van een stoere ruimtevaarder. Deze ruimtevaarder heeft verstelbare onderdelen, zodat je hem kunt aanpassen naar jouw eigen wensen. Wil je liever een futuristische ruimtehond? Geen probleem! Bouw de ruimtehond met verstelbare poten en staart en laat hem alle hoeken van het heelal verkennen. Of ga je toch liever voor een ruimteschip met plek voor een minifiguur? Het kan allemaal met deze geweldige LEGO Creator set!

Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om neer te zetten als decoratie. De modellen worden namelijk geleverd met een displaystandaard. Zo kun je jouw creaties aan iedereen laten zien!

LEGO Creator 3in1 speelgoed is altijd een geweldig cadeau. In elke doos vind je namelijk niet één, niet twee, maar wel drie verschillende bouwmogelijkheden. Kinderen kunnen de modellen keer op keer opnieuw bouwen en hun eigen avonturen bedenken. Met LEGO Creator 3in1 sets ben je urenlang zoet. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende sets die aansluiten op jouw interesses. Zo zijn er sets met supersnelle voertuigen, geweldige dieren en gedetailleerde stadstaferelen.

Ben je klaar voor een nieuw avontuur in de ruimte? Bestel dan nu het LEGO Creator Ruimtevaarder bouwspeelgoed (31152). Met deze set kun jij nieuwe planeten verkennen en spannende ruimteavonturen beleven. Of je nu een jongen of meisje bent, deze set is geschikt voor iedereen die van LEGO en ruimte houdt. Laat je fantasie de vrije loop en bouw jouw eigen ruimteavontuur!

Laatste update: 2024-01-11 22:22:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31128

Dolfijn en schildpad

foto van lego set31081

Modulair skatehuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.