Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Forest Animals: Red Fox 31154

Beleef magische avonturen in het bos met de LEGO set 31154: Bosdieren! Bouw een beweegbare rode vos, rode uil of rode eekhoorn. De set is onderdeel van de Creator 3in1 serie en biedt eindeloos bouw- en speelplezier. Bestel nu en ontdek de wereld van LEGO Creator!

Waar is LEGO Forest Animals: Red Fox 31154 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
667
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31154
lego insiders punten icoon
325
punten

Laat je betoveren door de magische avonturen in het bos met de LEGO set 31154: Bosdieren! Deze speelset is perfect voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar en bestaat uit drie verschillende LEGO dierfiguren waar je eindeloos mee kunt bouwen, spelen en tentoonstellen. De set bevat een zeer beweegbare rode vosspeelgoed, die zijn kop, nek, poten, pootjes en staart kan bewegen. Hij kan zitten, staan en wordt geleverd met een met sneeuw bedekte boomstronk en een standaard voor een sparrenboom.

Met deze Creator 3in1 set kunnen kinderen maar liefst drie verschillende bosdieren bouwen met dezelfde bouwstenen. Ze kunnen een zeer beweegbare rode vos maken, om die vervolgens weer om te bouwen tot een beweegbare rode uil op een tak of een beweegbaar rood eekhoorn met een eikel. Alle drie de speelsets zijn perfect om uit te stallen op een plank of nachtkastje.

LEGO Creator 3in1 speelgoed is het ideale cadeau voor kinderen, omdat ze met elke doos maar liefst drie verschillende modellen kunnen bouwen. Kinderen zullen dolenthousiast zijn om steeds opnieuw te bouwen en te spelen. De 3in1 sets bieden een scala aan modellen die aansluiten bij hun grootste passies, zoals supersnelle voertuigen, geweldige dieren en gedetailleerde stadsscènes.

Ben je klaar om de LEGO 31154: Bosdieren set te ontdekken? Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen avonturen in het betoverende bos. Bouw de rode vos en laat hem door het bos rennen, zijn kop draaien en zijn staart bewegen. Of bouw de rode uil en zet hem op een tak, klaar om de nacht te bewaken. Of misschien kies je wel voor de rode eekhoorn, die druk bezig is met het verzamelen van eikels voor de winter.

Met de LEGO 31154: Bosdieren set ben jij de regisseur van je eigen avonturen. Bouw de dieren, speel ermee en geef ze een ereplekje in je slaapkamer. De gedetailleerde bouwstenen zorgen voor urenlang bouw- en speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk oneindig veel verhalen en situaties voor de dieren in het bos.

De LEGO 31154: Bosdieren set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een ware eyecatcher in je kamer. Stal de dieren uit op een plank of nachtkastje en bewonder je eigen creaties. De rode vos, rode uil en rode eekhoorn zullen zeker de aandacht trekken van al je vrienden en familie. Laat ze versteld staan van jouw bouwkunsten en vertel ze de avonturen die je hebt beleefd met de bosdieren.

De LEGO 31154: Bosdieren set maakt deel uit van de populaire Creator 3in1 serie. Dit betekent dat je met dezelfde bouwstenen ook andere modellen kunt bouwen. Geef de dieren even rust en bouw bijvoorbeeld een supersnelle raceauto of een indrukwekkende graafmachine. Met de 3in1 sets is de mogelijkheid eindeloos en kun je steeds nieuwe avonturen beleven.

Laat je betoveren door de magie van het bos met de LEGO 31154: Bosdieren set. Bouw, speel en stel tentoon. Creëer je eigen avonturen en geniet van urenlang bouw- en speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de wereld van LEGO Creator 3in1. Bestel nu en beleef eindeloos veel bouw- en speelplezier met de LEGO 31154: Bosdieren set!

Laatste update: 2024-01-31 15:25:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.