Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hamsterwiel 31155

De LEGO Creator 3-in-1 Hamsterwiel (31155) set biedt urenlang speelplezier met schattige dieren. Bouw een interactief speelhuis voor hamsters en verander het in een speelruimte voor een kat of een hondenhok. Deze set stimuleert creativiteit en is ideaal als cadeau voor kinderen. Bestel nu en beleef avonturen met LEGO Creator!

Waar is LEGO Hamsterwiel 31155 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
416
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31155
lego insiders punten icoon
195
punten

Ben je klaar voor een avontuur vol schattige dieren en eindeloos speelplezier? Dan is de LEGO Creator 3-in-1 Hamsterwiel (31155) set perfect voor jou! Deze set is speciaal ontworpen voor jongens, meisjes én dierenvrienden vanaf 8 jaar oud. Je kunt hiermee de leukste verhalen naspelen en je eigen wereld vol dierencreativiteit bouwen.

Stap binnen in het interactieve speelhuis en laat de hamsters helemaal losgaan! Eén hamster kan rennen in het draaiende wiel terwijl de andere van de glijbaan afglijdt. Het speelhuis zit vol met leuke accessoires, zoals een watertank, een autoband, een hangende bel en een voerbak. Laat jouw fantasie de vrije loop en bedenk allerlei avonturen voor de hamsters!

Maar dat is nog niet alles, want met deze geweldige LEGO Creator set kun je maar liefst 3 verschillende dierenmodellen bouwen met dezelfde stenen. Bouw eerst het speelhuis voor de hamsters en verander het daarna in een speelruimte voor een kat met een draaiend wiel en een skateboard. Of tover het speelhuis om in een hondenhok waar een schattig hondje van een helling kan glijden en heerlijk kan spelen met allerlei cool speelgoed. Met deze set is de speelplezier nooit hetzelfde!

De LEGO Creator 3-in-1 sets zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook perfect als cadeau voor kinderen. Elke set bevat namelijk 3 verschillende bouwmogelijkheden, waardoor je eindeloos kunt blijven bouwen, herbouwen en opnieuw bouwen. Het is de ideale manier om je creativiteit te stimuleren en je urenlang te vermaken. En als bonus sluiten de 3-in-1 sets perfect aan op jouw interesses. Zo zijn er sets met snelle voertuigen, geweldige dieren en gedetailleerde stadstaferelen. Er is altijd wel een set die bij jou past!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO Creator en laat je fantasie de vrije loop met de Hamsterwiel (31155) set. Ga op avontuur met de schattigste dieren, bouw de meest coole speelhuizen en speel eindeloos jouw favoriete verhalen na. Met LEGO Creator wordt spelen pas écht leuk! Bestel nu jouw eigen LEGO Creator 3-in-1 Hamsterwiel (31155) set en beleef urenlang speelplezier.

Laatste update: 2024-01-11 23:23:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31136

Exotische papegaai

foto van lego set31147

Retro fotocamera

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.