Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tropische ukelele 31156

Ga op een tropisch avontuur met de LEGO Creator Tropische ukelele (31156) 3-in-1 speelset! Bouw een functionele ukelele, een springende dolfijn met strand, of een surfer met afneembare surfplank. Deze set biedt urenlang speelplezier, creativiteit en verbeeldingskracht voor jong en oud. Bestel nu jouw eigen LEGO setnummer 31156 en geniet van tropisch speelplezier!

Waar is LEGO Tropische ukelele 31156 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
387
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31156
lego insiders punten icoon
195
punten

"Ahoy daar! Maak je klaar voor een tropisch avontuur met de LEGO® Creator Tropische ukelele (31156) 3-in-1 speelset. Deze geweldige set is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar en stelt ze in staat om 3 fantastische modellen met een strandthema te bouwen en neer te zetten.

Het hoogtepunt van deze speelset is natuurlijk de ukelele, die volledig functioneert als een echt muziekinstrument! Met vier plastic snaren die trillen als je erop tokkelt, kun je de zomerse melodieën door de lucht laten klinken. Maar dat is nog niet alles! De ukelele kan ook eenvoudig van zijn standaard worden losgemaakt, zodat je overal kunt spelen waar je maar wilt. Daarnaast is de ukelele omringd door twee kleurrijke bloemen en gras, waardoor je echt het gevoel krijgt alsof je op een tropisch strand bent.

Maar de pret houdt niet op bij alleen de ukelele. Met deze LEGO Creator 3in1 set kun je namelijk ook twee andere modellen bouwen en ontdekken! Verander de ukelele in een schattig springende dolfijn met een strand, palmboom, bloemen en een zeeschelp. Laat de dolfijn dansen op de golven terwijl je geniet van het warme zand tussen je tenen. Of, als je liever op het droge blijft, bouw dan een afneembare surfplank op een strand met bloemen en een radio. Ga op avontuur op de hoge golven en laat het publiek versteld staan van je coole moves!

Wat deze LEGO Creator 3in1 speelset zo speciaal maakt, is dat je met dezelfde stenen maar liefst drie verschillende bouw- en speelervaringen kunt hebben. Het is een cadeau dat blijft verrassen en waar je keer op keer plezier aan zult beleven. Of je nu een ukelele virtuoos, een dolfijnenfanaat of een coole surfdude wilt zijn, deze set past perfect bij jouw interesses. En als je klaar bent met spelen, kun je de modellen eenvoudig uit elkaar halen en weer opnieuw bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laat je fantasie de vrije loop met de LEGO Creator 3in1 speelsets. Deze sets bieden niet alleen urenlang bouw- en speelplezier, maar stimuleren ook de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen. Of je nu dol bent op supersnelle voertuigen, wilde dieren of gedetailleerde stadstaferelen, er is altijd een LEGO Creator set die bij jou past.

Dus waar wacht je nog op? Duik in een wereld vol eindeloos speelplezier met de LEGO Creator Tropische ukelele 3-in-1 speelset. Bouw, speel en ontdek de schoonheid van het tropische leven. Geniet van de zon, de zee en de muziek terwijl je je eigen avonturen bedenkt. Bestel nu jouw eigen LEGO setnummer 31156 en beleef tropisch speelplezier voor jong en oud!"

Laatste update: 2024-01-11 23:37:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31129

Grote tijger

foto van lego set31100

Sportwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.