Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Exotische pauw 31157

Ontdek de betoverende wereld van LEGO met de Creator Exotische pauw (31157) 3-in-1 bouwset. Bouw en speel met de kleurrijke pauw, gracieuze libelle en betoverende vlinder. Elke creatie biedt eindeloos speelplezier en gedetailleerde charme. Met deze set kun je je eigen mix van dieren maken en je creativiteit de vrije loop laten. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en ervaar de magie van LEGO!

Waar is LEGO Exotische pauw 31157 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
355
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31157
lego insiders punten icoon
130
punten

"Pas op, avonturiers van alle leeftijden! Maak je klaar om je onder te dompelen in de betoverende wereld van LEGO® met de ongelooflijke Creator Exotische pauw (31157) 3-in-1 bouwset. Deze set is speciaal ontworpen voor stoere jongeren vanaf 7 jaar en geeft je de mogelijkheid om niet één, niet twee, maar drie verschillende dieren te bouwen en ermee te spelen. Ontdek de geheimen van de kleurrijke pauw, de gracieuze libelle en de betoverende vlinder, en geef je creaties een prominente plek op je plank of nachtkastje!"

"Stap in de wereld van creativiteit en verbeelding en laat je geest de vrije loop met de indrukwekkende bouwmodellen van de Exotische pauw, de Libelle met verstelbare vleugels en staart op een leliebladstandaard, en de Kleurrijke vlinder met verstelbare vleugels. Elke creatie is prachtig gedetailleerd en biedt eindeloze speelplezier. Vouw de staartveren van de pauw naar beneden of spreid ze trots uit, net als een echte pauw. Laat de libelle zweven door de lucht met zijn verstelbare vleugels en geniet van de rust en schoonheid van de vlinder terwijl je zijn vleugels aanpast."

"Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO Creator 3in1 set zit boordevol mogelijkheden en geeft je de vrijheid om te bouwen en te spelen zoals jij dat wilt. Met dezelfde set stenen kun je niet alleen de exotische pauw bouwen, maar ook de libelle met verstelbare vleugels en staart op een leliebladstandaard en de kleurrijke vlinder met verstelbare vleugels. Elke creatie heeft zijn eigen unieke charme en persoonlijkheid, en met een beetje creativiteit kun je zelfs je eigen mix van dieren maken!"

"LEGO Creator 3in1 speelgoed is het ideale cadeau voor jonge bouwers en avonturiers. In elke doos zitten niet één, niet twee, maar drie bouwmogelijkheden, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Bouw het ene model, breek het af en bouw het andere. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen avonturen in de wereld van LEGO. Of je nu gek bent op snelle voertuigen, wilde dieren of gedetailleerde stadstaferelen, de 3-in-1 sets bieden voor elk wat wils en sluiten perfect aan op jouw interesses."

"Duik in de wereld van LEGO en ontdek een wereld vol plezier, avontuur en creativiteit. Bouw, speel en beleef eindeloze avonturen met de Creator Exotische pauw (31157) 3-in-1 bouwset. Laat je verwonderen door de prachtige details van elk model en geniet van de vrijheid om te bouwen en te spelen zoals jij dat wilt. Met LEGO is alles mogelijk!"

"Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen avonturen te beleven? Wacht dan niet langer en duik in de kleurrijke wereld van LEGO. Bestel vandaag nog jouw eigen exemplaar van de Creator Exotische pauw (31157) 3-in-1 bouwset en ontdek de magie van LEGO!"

Laatste update: 2024-01-11 22:14:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31104

Hamburger Monstertruck

foto van lego set31046

Snelle wagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.