Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sea Animals 31158

Met LEGO set 31158 kunnen jongens en meisjes vanaf 8 jaar een kleurrijke onderwaterwereld creëren. De set bevat 2 vissen, een schildpad, een kwal, een zeepaardje en een rode krab. Kinderen kunnen kiezen uit 3 verschillende bouwmogelijkheden en de set kan 3 keer worden gekocht om grotere avonturen te beleven. Deze veelzijdige bouwset bevordert fijne motoriek, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden.

Waar is LEGO Sea Animals 31158 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
421
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31158
lego insiders punten icoon
195
punten

Jongens en meisjes vanaf 8 jaar kunnen deze kleurrijke LEGO® Creator Zee Dieren (31158) 3in1 bouwset bouwen, ermee spelen en tentoonstellen. Het bevat 2 vissen, een schildpad, een kwal en een zeepaardje speelgoed dat op transparante staven wordt getoond als onderdeel van een zeebodemstandaard versierd met zeewier, plus een rode krabfiguur. De zeedierenspeeltjes kunnen van positie wisselen op de standaard, die recht of onder een hoek geplaatst kan worden.



LEGO fans kunnen kiezen uit 3 verschillende bouwbare onderwaterscènes met deze 3in1 speelset. Ze kunnen een verzameling van 6 zeedieren met een zeebodemstand maken, het vervolgens ombouwen tot een octopus en een inktvis naast een bruisend stukje vulkanisch gesteente, of 2 vissen laten glijden langs kleurrijke zeewier.



LEGO Creator 3in1 speelgoed is een geweldig cadeau voor kinderen, met 3 verschillende modellen om te maken in elke doos. Kinderen zullen enthousiast zijn om te bouwen, opnieuw te bouwen en steeds weer opnieuw te bouwen. Dezelfde set kan 3 keer worden aangeschaft, zodat kinderen grotere avonturen kunnen beleven en alle 3 modellen tegelijkertijd kunnen verbinden en spelen.



Met LEGO set 31158 kunnen jongeren en volwassenen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen onderwaterwereld creëren. De kleurrijke zeedierenspeeltjes, waaronder vissen, een schildpad, een kwal en een zeepaardje, zorgen voor urenlang speelplezier.



Deze LEGO set is niet zomaar een bouwset, het is een 3in1 speelset! Dit betekent dat je met dezelfde stenen en onderdelen niet één, niet twee, maar drie verschillende modellen kunt bouwen. Begin met het bouwen van een verzameling van 6 zeedieren met behulp van de bijgeleverde zeebodemstandaard en transparante staven. Creëer vervolgens een spannende onderwaterwereld met een octopus en een inktvis naast een bruisend vulkanisch rotsstuk. Of laat je verbeelding de vrije loop en bouw twee vissen die rondzwemmen tussen kleurrijke zeewierplanten.



Deze LEGO set 31158 is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. Het is een leuke en uitdagende bouwervaring die helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden. Daarnaast is het ook een geweldige manier om samen met vrienden en familie te bouwen en te spelen.



Met LEGO Creator speelgoed is de speelmogelijkheid eindeloos. Je kunt elke keer dat je speelt iets nieuws bouwen en creëren. En het beste is dat je de set niet slechts één keer kunt bouwen, maar dat je het drie keer kunt doen! Je kunt deze set 31158 namelijk drie keer kopen en alle drie de modellen tegelijkertijd verbinden en spelen. Stel je voor wat voor geweldige avonturen je kunt beleven met al je favoriete zeedieren in één grote onderwaterwereld!



LEGO Creator sets zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook geweldig om tentoon te stellen. Met de bijgeleverde seafloor stand kun je de zeedieren op een mooie en stijlvolle manier presenteren. Je kunt de standaard recht zetten of onder een hoek plaatsen voor een dynamische presentatie. Laat je creativiteit zien en maak een prachtige display van de zeedieren om aan je vrienden en familie te laten zien.



Deze LEGO Creator set is speciaal ontworpen voor jongeren en volwassenen die van creativiteit en bouwen houden. Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar. Met LEGO set 31158 kun je plezier hebben, je verbeelding gebruiken en iets bouwen waar je trots op kunt zijn.



Kortom, LEGO set 31158 is een speelse en veelzijdige bouwset waarmee jongeren en volwassenen hun eigen onderwateravontuur kunnen beleven. Met de verschillende zeedierenspeeltjes, de zeebodemstandaard en de mogelijkheid om drie verschillende modellen te bouwen, is het een speelgoedset die keer op keer voor plezier zorgt. Dus haal deze set vandaag nog in huis en laat je creativiteit de vrije loop in de onderwaterwereld van LEGO!

Laatste update: 2024-01-31 15:24:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.