Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Volkswagen T1 Kampeerbus 10220

De LEGO set 10220 is de ultieme set voor autoliefhebbers en bevat een prachtige replica van de iconische Volkswagen T1 Campingbus uit 1962.
Met indrukwekkende details aan de buitenkant en speciale kenmerken aan de binnenkant, zoals een luchtgekoelde motor en een uitklapbare achterbank, is deze set zowel leuk om mee te spelen als om te displayen.
Geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen, is deze set een uniek en populair verzamelstuk voor zowel kinderen als volwassenen.
Bestel vandaag nog en geniet van deze klassieke camper in LEGO stijl.

Waar is LEGO Volkswagen T1 Kampeerbus 10220 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 21917-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
1334
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-10-2011
exit datum icoon
31-12-2012
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10220
lego insiders punten icoon
750
punten

Stap in de retro vibes met deze ultieme LEGO® set voor autoliefhebbers: de Volkswagen T1 Campingbus uit 1962! Deze prachtige replica van de iconische camper staat volledig in het teken van de authentieke elementen van het origineel. Ga mee terug in de tijd en maak een road trip vol avontuur met de meest geliefde kampeerwagen aller tijden.

De buitenkant van de LEGO® camper is voorzien van indrukwekkende detaillering, zoals de kenmerkende V-vormige beschildering vooraan, het afgeronde dak en ramen, en de uitklapbare ‘splittie' safari-ramen. Deuren die open kunnen, luchtroosters aan de achterkant, en nog veel meer, maken deze replica compleet. Maar het zijn vooral de extra speciale kenmerken aan de binnenkant die deze set zo fantastisch maken.

Van de authentieke luchtgekoelde 4cilinder boxermotor tot de bank voorin, de pook om te schakelen, het schuine dashboard en de beroemde ronde snelheidsmeter. Maar er zijn nog meer verrassingen. Zo vind je bijvoorbeeld een uitklapbare achterbank, een inklapbaar eettafeltje en zelfs een kast met spiegel en een schilderij! En als je je set volledig naar jouw smaak wilt aanpassen, kan dat. Zo kun je bijvoorbeeld het dak openklappen en de binnendetails veranderen voor een meer persoonlijke touch.

De Volkswagen T1 Camper is niet alleen een genot om mee te spelen, maar zal ook prachtig staan als onderdeel van jouw LEGO® display. De set bevat maar liefst 1.322 elementen en is geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen. Dit is een echte klassieker die perfect past in elke LEGO® verzameling.

Door de gedetailleerde beschrijvingen van de set en de vele leuke kenmerken die er zijn, is deze Volkswagen T1 Campingbus set uniek en populair. Het is een verzamelstuk dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen aanspreekt. Met deze set kan je gemakkelijk heerlijke familiemomenten creëren en terug in de tijd gaan naar het prille begin van de campers. Voel de rijkdom van het verre verleden en laat je verbeelding de vrije loop met deze geweldige set van LEGO®. Bestel vandaag nog en geniet van deze klassieke camper in LEGO® stijl.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 195.00 (25-05-2023) € 249.95 (10-06-2023) € 220.39

Ook aanbevolen:

foto van lego set40518

Hogesnelheidstrein

foto van lego set40517

Vespa

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.