Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Parijs restaurant 10243

De LEGO set 10243 is een prachtig Parijs restaurant met gedetailleerde interieurs en exterieurs.
Het bevat een keuken, keukengerei, een appartement, een kunstenaarsstudio en een dakterras.
Met 5 minifiguurtjes en andere accessoires, brengt deze set het restaurant tot leven.
Het is een aanvulling op de modulaire gebouwenreeks en een must-have voor LEGO liefhebbers.
Bestel nu en beleef de drukte en gezelligheid van Parijs!

Waar is LEGO Parijs restaurant 10243 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 149.9910-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39910-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 417.9909-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
2469
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2014
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
10243
lego insiders punten icoon
1200
punten

Welkom bij het prachtige Parijse restaurant van LEGO set 10243! Stap binnen en laat je meevoeren naar de drukte en gezelligheid van een restaurant in hartje Parijs. Zoef met de scooter voorbij en haast je als ober van tafel naar tafel, terwijl de jongeman zenuwachtig zijn geliefde ten huwelijk vraagt met een ring.

Dit prachtig gedetailleerde gebouw is een mooie aanvulling op de modulaire gebouwenreeks. Het restaurant is helemaal uitgerust met blauwe en witte tegels in de keuken, keukengerei en een gezellig appartement met een kantelend bed, keukentje en open haard. Op de bovenverdieping bevindt zich de kamer van een kunstenaar en een studio met een ouderwetse kachel, schildersezel, penseel en twee kunstwerken door deze veelbelovende artiest.

Buiten bevindt zich een trap naar het dakterras, afgewerkt met hangende lantaarns en bloemen. Hier kun je in alfrescostijl genieten van het heerlijke eten dat de chef klaarmaakt in de keuken. Dit model van een prachtig Parijs restaurant bevat zelfs een gevel met croissant-, schelp- en pluimdetails om de sfeer van Parijs na te bootsen.

Met 5 minifiguurtjes: de chef, ober, meisje en een romantisch koppel, wordt dit restaurant tot leven gebracht. Maar er is meer! Naast de minifiguurtjes bevat deze set ook een rat en 2 schelpen. In de keuken vind je blauwe en witte vloertegels, heel wat keukenkasten en allerlei gereedschap. Het appartement op de tweede verdieping heeft een neerklapbaar bed, een kleine keuken en open haard.

De bovenste verdieping heeft een dak dat open kan met toegang tot een kunstenaarsstudio met kachel, schildersezel, penseel, palet en kunstwerken. Verder bevat de LEGO set heel wat voedingswaren voor de klanten, zoals croissants, een taart, 2 cupcakes, 2 druiven, 2 hotdogs, kalkoen, kaaswiggen, een karton melk en gekleurde flessen. Zelfs moeilijk te vinden witte croissants en stenen in olijfgroen, donkerblauw en donkerrood maken deel uit van deze set.

De complexe details aan de buitenkant van het gebouw, zoals de gevel met croissantvormige elementen, een bushalte, voetpad, scooter en zelfs een afvalcontainer en vuilnisemmer achteraan, maken het plaatje compleet. Plaats het bedrukte restaurantbord en het menu om klanten te lokken en verzamel en bouw een hele stad met de LEGO modulaire gebouwencollectie, waaronder het Gemeentehuis en Palace Cinema.

Met meer dan 30 cm hoog, 25 cm lang en 25 cm breed is dit prachtige Parijse restaurant een must-have voor LEGO liefhebbers. Gebruik deze set om de verhalen en avonturen van Parijs tot leven te brengen. Maak je klaar om mee te worden genomen naar de straten van Parijs en geniet van alle drukte en gezelligheid die deze stad te bieden heeft. Bestel nu LEGO set 10243 en voel je alsof je er echt bij bent!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 349.00 (15-09-2023) € 469.99 (07-01-2024) € 412.71

Ook aanbevolen:

foto van lego set40518

Hogesnelheidstrein

foto van lego set10220

Volkswagen T1 Kampeerbus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.