Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Winter Speelgoedwinkel 10249

Maak je eigen winterwonderland met LEGO set 10249 - de gezelligste speelgoedwinkel van het winterseizoen! Met 898 LEGO elementen, een 8-delige minifiguurverzameling en vele accessoires, zoals een ladder, kerstboom en sneeuwpop, zorgt deze set voor urenlang bouw- en speelplezier.
Geniet van de feestdagen en creëer een magische winterwereld met deze prachtige LEGO set.
Koop nu en voeg deze toe aan je collectie!

Waar is LEGO Winter Speelgoedwinkel 10249 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 149.9517-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
898
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10249
lego insiders punten icoon
520
punten

Welkom in de gezelligste speelgoedwinkel van het winterseizoen! De feestdagen komen eraan en de speelgoedmaker heeft zijn nieuwste creaties tentoongesteld in zijn magische winterlandschap. Buiten zijn er kinderen aan het skiën en snowboarden, terwijl een prachtige sneeuwpop trots staat te glanzen in het licht van de winkeltoren. Versier de gigantische kerstboom op het plein met kleurrijke ornamenten en geniet van de wonderlijke sfeer die deze winkel uitstraalt!

Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen winterwonderland met deze betoverende LEGO set. Inbegrepen zijn een ladder, diverse bomen, een duivelsdraaikolk, speelgoed-tweedekker, helikopter, raket, trein, racewagen, truck, robot, sleepboot, teddybeer en een ingepakt cadeau om onder de kerstboom te leggen. Er is ook een schattig katje dat nieuwsgierig rondscharrelt op een houten bank. En om het plaatje compleet te maken, zorgt het koor onder de straatlantaarn voor een mooie kerstsfeer.

Met deze set heb je ook een 8-delige minifiguurverzameling, inclusief diverse accessoires. Zo zijn er een mannelijke en vrouwelijke zanger, een vrouw, 2 mannen, 2 jongens en een meisje. Samen maken ze jouw winterlandschap helemaal compleet.

De winter speelgoedwinkel is niet zomaar een gewone winkel. Het is een volledig uitgeruste speelgoedwinkel met een LEGO® verlichtingssteen, kassa, klok, stoel, tafel, gereedschap en een ladder. Je kunt zelfs de LEGO verlichtingssteen in de toren van de winkel zetten! De set heeft ook een bank, straatlantaarn, sneeuwpop met een wortelneus en speciale accessoires zoals ingepakte cadeautjes, een snowboard, ski's, verschillende kransen, lichtsnoeren, hoge hoeden, boekjes met kerstliedjes en 10 stukken speelgoed.

De set bevat in totaal 898 LEGO elementen, wat zorgt voor urenlang bouw- en speelplezier voor het hele gezin! Laat je creativiteit de vrije loop en bouw zo vaak als je wilt verschillende winterlandschappen.

Het is een geweldige manier om in de kerstsfeer te komen en te genieten van de feestdagen. Het model van de winter speelgoedwinkel is 17 cm hoog, 19 cm breed en 10 cm diep, terwijl de kerstboom 15 cm hoog, 11 cm breed en 11 cm diep is.

Koop deze prachtige LEGO set en beleef uren bouwplezier terwijl je een winterlandschap opbouwt met alles wat de feestdagen zo speciaal maakt - van de gigantische kerstboom tot de sneeuwpop en het gezellige koor. Voeg deze set toe aan je collectie en heb plezier met het creëren van een magische winterwereld.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 149.95 (25-05-2023) € 149.95 (25-05-2023) € 149.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10277

Krokodil Locomotief

foto van lego set30580

Santa Claus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.