Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gebouwenset 10255

Maak kennis met LEGO set 10255, speciaal ontworpen voor het 10-jarig jubileum van de serie modulaire gebouwen.
Deze set bevat een levendig plein met gedetailleerde interieurs, zoals een bakkerij en café.
Ook de buitenkant is prachtig met een fontein en sierlijke gevel.
Met meer dan 4.
000 stenen en nieuwe opdrukken biedt deze set eindeloos bouwplezier.
Combineer het met andere modulaire gebouwen voor een complete stad.
Bestel nu en beleef keer op keer een avontuur vol unieke details en minifiguren.

Waar is LEGO Gebouwenset 10255 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28910-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 299.9910-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 343.9909-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
4002
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
9
lego set nummer icoon
10255
lego insiders punten icoon
2250
punten

Welkom op het levendige plein van LEGO set 10255, speciaal ontworpen voor het 10-jarig jubileum van onze serie modulaire gebouwen! Deze set zit boordevol schitterende details en leuke verrassingen. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant valt er van alles te ontdekken. Met deze set in huis gaat er een hele nieuwe wereld voor je open.

Geef je ogen de kost bij de gedetailleerde interieurs, inclusief een bakkerij, bloemenwinkel en café op de begane grond. Op de eerste verdieping vind je een muziekwinkel, fotostudio en tandartspraktijk. En op de bovenverdieping kun je losgaan in de dansstudio of tot rust komen in het appartement met toegang tot het dakterras met barbecue. Hoe cool is dat?

Niet alleen de gebouwen zelf zijn bijzonder, ook aan de buitenkant is er van alles te zien. Zo is er een gedetailleerd trottoir met cafémeubilair, een fontein, straatlantaarns en een sierlijke gevel met fraai gedetailleerde ramen en deuren. Bovendien zijn er drie winkelborden om zelf te bouwen, een torentje met spits en een decoratieve daklijst. En als klap op de vuurpijl wordt deze set geleverd met acht minifiguren en een baby, die het geheel nog meer tot leven brengen.

De set bestaat uit meer dan 4.000 stenen en bevat elementen met geheel nieuwe opdruk, zoals een tandartstorso, tandartspraktijkraam en 2x3 tegel met Café Corner-opdruk. Ook zijn er gebogen en schuine elementen en zelfs garagedeuren die als erker worden gebruikt. LEGO Technic graafmachine-laadschoppen dienen als dakelementen. En als je nog meer sets uit onze modulaire gebouwenserie hebt, kun je deze combineren en zo een complete stad bouwen! Denk bijvoorbeeld aan het Parijs restaurant, het Detectivekantoor en de Stenenbank.

De afzonderlijke gebouwdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je de gedetailleerde interieurs goed kunt bekijken. Zo kun je op ontdekkingstocht gaan in je eigen stad en zelfs hele verhalen bedenken met alle minifiguren en accessoires die bij deze set worden geleverd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verhaal waar de bloemist verliefd wordt op de barman, of waar de tandarts de danser een beugel aanmeet? Laat je fantasie de vrije loop en laat deze set de basis zijn van een speelwereld waarin alles mogelijk is!

Met deze set vier je niet alleen het 10-jarig jubileum van onze serie modulaire gebouwen, maar ga je ook nog eens op avontuur in een wereld vol unieke details en minifiguren. Ideaal voor zowel jongeren als volwassenen die houden van bouwen, spelen en alles wat daarbij komt kijken. Bestel deze set nu en haal een stukje speelplezier in huis dat je telkens weer opnieuw kunt beleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 249.00 (24-05-2023) € 343.99 (02-08-2024) € 296.33

Ook aanbevolen:

foto van lego set10273

Spookhuis

foto van lego set40220

Londense bus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.