Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Draaimolen 10257

De LEGO set 10257 is een prachtige draaimolen met allerlei functies die je op een echte kermis zou verwachten.
De set bevat een grote daktent, rijk versierde panelen, vijf zelf te bouwen dierenfiguren en een draaihendel waarmee de dieren op en neer bewegen terwijl de draaimolen rondgaat.
Je kunt de draaimolen motoriseren met LEGO Power Functions.
Daarnaast bevat de set zeven minifiguren en accessoire-elementen zoals een camera en ijsje.
De draaimolen is ca.
32 cm hoog, 38 cm breed en 35 cm diep.
Bestel vandaag nog en geniet van urenlang bouwplezier met deze betoverende LEGO set.

Waar is LEGO Draaimolen 10257 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 179.9909-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 379.9509-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42909-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
2670
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
10257
lego insiders punten icoon
1500
punten

Betreed de betoverende wereld van LEGO set 10257, de prachtige draaimolen! Deze set biedt allerlei functies en extra's die je eigenlijk alleen op een echte kermis zou verwachten. Zo is er een grote daktent van echte stof, rijk versierde spiegelende panelen met blauwe en goudkleurige details, reflecterende middenpanelen en een opbouw in twee lagen inclusief verhoogd instapplatform met leuning en een hoofdplatform met vijf dierenfiguren om zelf te bouwen, waaronder een witte zwaan en vier bewegende dieren: een olifant, een tijger, een flamingo en een kikker.

Draai aan de hendel en de olifant, tijger, flamingo en kikker beginnen op en neer te bewegen terwijl de draaimolen ronddraait. Dit prachtige, romantische LEGO Creator Expert model heeft een nostalgische en sprookjesachtige uitstraling. Om het nog magischer te maken, voeg LEGO Power Functions toe om de molen volledig automatisch te laten draaien.

Naast de draaimolen zelf bevat deze set ook zeven minifiguren, waaronder een attractiebediende, een moeder, een vader, een jongen, een meisje, een oma en een kleindochter. De draaimolen is inclusief grote daktent van echte stof, rijk versierde spiegelende panelen met blauwe en goudkleurige details, reflecterende middenpanelen en een opbouw in twee lagen inclusief verhoogd instapplatform met leuning en een hoofdplatform met vijf dierenfiguren om zelf te bouwen, waaronder een witte zwaan en vier bewegende dieren: een olifant, een tijger, een flamingo en een kikker.

De stevige basis om zelf te bouwen maakt het gemakkelijk om de draaimolen te verplaatsen. Koop een kaartje aan het loket, ga de trap op naar het instapplatform en kies je favoriete dier om op te zitten. Draai aan de hendel om de olifant, de tijger, de flamingo en de kikker op en neer te laten bewegen terwijl de draaimolen ronddraait. Geniet van een heerlijk ijsje, snoep, of een warme hotdog terwijl je de draaimolen in het rond ziet gaan.

De set bevat allerlei accessoire-elementen, zoals een camera, ijsje, snoep en een hotdogworstje in een broodje. Deze set bestaat uit meer dan 2660 onderdelen en bevat nieuwe elementen met ticket-opdruk en tegels met verhaal-opdruk. Verzamel en bouw een complete kermis met het LEGO Creator Expert reuzenrad (productnr. 10247).

De afmetingen van de draaimolen zijn ca. 32 cm hoog, 38 cm breed en 35 cm diep. Met de LEGO Power Functions medium motor en AAA batterijhouder (productnrs. 8883 en 88000, niet inbegrepen) kun je de draaimolen motoriseren. De set bevat allerlei voorgevormde goudkleurige elementen, glanzende goudkleurige labels en middenblauwe/donkerblauwe elementen.

Laat je betoveren door deze prachtige draaimolen en beleef de kermis in je eigen huiskamer! Of je deze set nu bouwt als verzamelitem of om er daadwerkelijk mee te spelen, het is een fantastische ervaring die je niet mag missen. Bestel jouw LEGO set 10257 vandaag nog en geniet van urenlang bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 364.95 (20-04-2024) € 499.95 (01-07-2023) € 420.88

Ook aanbevolen:

foto van lego set10259

Winterdorp station

foto van lego set10249

Winter Speelgoedwinkel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.