Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Winterdorp station 10259

Ervaar de gezellige winterse sfeer met LEGO set 10259 Winterdorp Station.
Met een treinstation, een besneeuwde overweg en een feestelijk versierde bus met vijf minifiguren, biedt deze set volop plezier en avontuur.
Verbind het station met de LEGO Creator Expert wintervakantietrein voor een complete winterse treinervaring.
Geschikt voor kinderen en volwassenen die van bouwen en creativiteit houden.
Bestel nu en deel je creatie met #LEGOWinterdorpStation op social media.

Waar is LEGO Winterdorp station 10259 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16917-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
902
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10259
lego insiders punten icoon
520
punten

Kom in de gezellige sfeer van de winter met de LEGO set 10259 Winterdorp Station! Verzamel je familie en vrienden en maak je klaar voor een onvergetelijke kerstvakantie! Met deze set beleef je de winter vol met plezier en avontuur.

De set bevat een mooi treinstation dat volledig is uitgerust voor de winter. Het station is voorzien van prachtige lantarenpalen en een klokkentoren met kransen, een perron, een brievenbus en groene bomen. Maar dat is nog niet alles! De besneeuwde overweg met spoorbomen en lampen maakt het tot een prachtig geheel. En niet te vergeten, de feestelijk versierde bus met deuren die open kunnen en een bagagerek met losse koffers en cadeaus is ook inbegrepen!

De set bevat ook een kaartjesloket met een dienstregeling en een loketraam met doorgeeflade voor de kaartjes. En als je even lekker wilt rusten, kun je terecht bij het café met bedieningsluik. Hier kun je genieten van een heerlijke espresso, en natuurlijk ontbreken de kopjes, kassa en menukaart niet!

Met maar liefst vijf minifiguren bevat deze set alles om een volledig verhaal te creëren. Er is een buschauffeur, een barista, een oma, een kind en een loketbediende. Met zoveel figuren kan iedereen zijn eigen avontuur beleven en een hele film tot leven brengen.

De set bevat meer dan 900 onderdelen, waarvan speciale elementen zoals de horizontale schacht op de ronde plaat, de grijs microfoon-element en de tegel met kaartjes-opdruk en schildelementen met wijzerplaat-opdruk. De set is ook compleet met accessoire-elementen zoals kransen en cadeaus om zelf te bouwen plus twee mokken, een kaartje, een krant en een envelop.

Deze LEGO set is perfect voor kinderen en volwassenen die houden van bouwen en creativiteit. En voor de treinliefhebbers onder ons, zitten er vier rechte railsegmenten bij waarmee deze set verbonden kan worden met de LEGO Creator Expert wintervakantietrein (productnr.10254). Hoe cool is dat? Zo kun je een hele wintertrein samenstellen!

Het winterdorp station is ca. 19 cm hoog, 28 cm breed en 14 cm diep. De overweg (met gesloten spoorbomen) is ca. 6 cm hoog, 13 cm breed en 14 cm diep. De bus is ca. 9 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed.

Koop deze set nu online of in de LEGO Store bij jou in de buurt en beleef een winter vol plezier en creativiteit! En vergeet niet om je eigen verhaal te delen met ons via social media met de hashtag #LEGOWinterdorpStation. Wij kunnen niet wachten om te zien wat je hebt gebouwd!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 169.00 (24-05-2023) € 169.00 (24-05-2023) € 169.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10267

Peperkoekhuisje

foto van lego set10253

Big Ben

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.