Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Achtbaan 10261

De LEGO Creator Expert 10261 Achtbaan is een volledig functionele kermisattractie met kettinglift, twee treinen en verschillende kenmerken en functies.
Met LEGO Power Functions kun je de kettinglift motoriseren en met LEGO BOOST voeg je een bewegingssensor en geluidseffecten toe.
Inclusief 11 minifiguren en gedetailleerde omgeving.
De set bevat meer dan 4120 elementen.
Afmetingen: ca.
53 cm hoog, 88 cm breed en 41 cm diep.
Bestel nu bij BrickKing.
nl voor de scherpste prijzen en snelle levering!

Waar is LEGO Achtbaan 10261 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 16.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 489.9919-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
4124
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
11
lego set nummer icoon
10261
lego insiders punten icoon
2625
punten

Sta jij ook altijd in de rij voor de vetste achtbaan op de kermis? Dan hebben wij goed nieuws! Met de LEGO® Creator Expert 10261 Achtbaan haal jij jouw eigen kermisattractie in huis. Dit volledig functionele model met kettinglift biedt jou de snelheid en spanning waar je naar op zoek bent. Inclusief 2 treinen en diverse authentieke kenmerken en functies waaronder een loket voor kaartverkoop, een suikerspinkraam, een kiosk, een lengtemeter en een overdekt instapperron, compleet met hekjes die open kunnen en een bedieningspaneel.

Laat de heupbeugels zakken om de inzittenden veilig op hun zitplaatsen te houden en laat de rem los om de karretjes naar de voet van de eerste klim te sturen. Activeer vervolgens de kettinglift en geniet van de rit terwijl de door de zwaartekracht aangedreven karretjes door de bochten van de achtbaan suizen. Maar dat is nog niet alles, want met LEGO Power Functions kun je de kettinglift motoriseren en met LEGO BOOST breid je de achtbaan uit met een extra bewegingssensor en realistische geluidseffecten. Dat zorgt voor een vernieuwde en spannende ervaring, keer op keer!

Inclusief 11 minifiguren, waaronder een suikerspinverkoper, 2 attractiemedewerkers, 2 grootouders met hun kleindochter en 5 inzittenden. Verzamel ze allemaal! 8 van de minifiguren hebben omkeerbare hoofden zodat er verschillende emoties te zien zijn. De volledig functionele achtbaan met kettinglift heeft een klassiek uithangbord van stenen, een bedieningspaneel, 2 treinen (elk met 3 karretjes met onderfrictiewielen) en een baan van maar liefst 44 onderdelen, bestaande uit 7 verschillende railelementen.

Niet alleen de achtbaan zelf is ongelooflijk gedetailleerd, want ook de omgeving is nagebouwd met oog voor detail. Zo is er een kaartloket, een fontein, een suikerspinkraam, een kiosk, een wachtgedeelte met bankje, een camera-element en een vijver met een kikkerfiguur. Koop een kaartje bij het loket en ga naar het overdekte platform. Je kunt niet valsspelen bij de lengtemeter... de attractiemedewerker heeft een meetstok om je nog eens op te meten! Help de bezoekers de karretjes in en zorg ervoor dat ze veilig zitten. Laat de rem los en stuur de trein naar de voet van de eerste klim. Activeer de kettinglift om de karretjes naar het hoogste punt van de eerste afdaling te tillen. Beweeg de rails om een tweede trein te laten vertrekken. Serveer verfrissende drankjes bij de kiosk of maak lekkere suikerspinnen. Vergeet niet om te lachen als je langs de camera dendert!

Deze geweldige set bevat meer dan 4120 elementen, bedrukte elementen, bijvoorbeeld een toegangskaartje, geld, pijltegels, een drukmeter, cijfertoetsen en een bedieningspaneel voor de attractie. Daarnaast zijn er speciale elementen, nieuw vanaf juni 2018, zoals een 2x8x6 railhelling, een 1x2x1 afgeronde steen en bladeren, stengels en bloemen voor planten. En als kers op de taart zijn er nog andere accessoires zoals een lengtemeter en 2 suikerspinnen. Zo kan jij jouw eigen kermis nabootsen.

Met afmetingen van ca. 53 cm hoog, 88 cm breed en 41 cm diep is dit model niet alleen indrukwekkend om naar te kijken, maar ook om mee te spelen. Perfect als cadeau voor jezelf of iemand anders! Of je de LEGO® Creator Expert 10261 Achtbaan nu in elkaar zet en ergens tentoonstelt of er juist mee speelt, deze bouwset zal jou keer op keer vermaken.

Dus waar wacht je nog op? Bestel de LEGO® Creator Expert 10261 Achtbaan nu en haal jouw eigen kermis in huis. Leuk voor jong en oud! Bij BrickKing.nl hebben wij het grootste aanbod aan LEGO® sets en bouwonderdelen. Bestel snel en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.99 (29-04-2023) € 519.00 (19-05-2023) € 454.59

Ook aanbevolen:

foto van lego set10220

Volkswagen T1 Kampeerbus

foto van lego set10249

Winter Speelgoedwinkel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.