Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO James Bond™ Aston Martin DB5 10262

Met de LEGO Creator Expert 10262 James Bond Aston Martin DB5 kun je de opwinding van een spion ervaren.
Deze replica van de beroemde sportwagen uit 1964 zit vol met authentieke details en werkende gadgets, zoals een schietstoel, roterende nummerplaten en machinegeweren.
Deze bouwset biedt een uitdagende en plezierige ervaring voor fans van James Bond en LEGO.
Get your license to build today!

Waar is LEGO James Bond™ Aston Martin DB5 10262 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 149.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 25919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 264.9519-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
1290
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-08-2018
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10262
lego insiders punten icoon
1275
punten

Met de LEGO Creator Expert 10262 James Bond Aston Martin DB5 krijg je een exclusieve 'license to build'! Beleef de opwinding van een spion in deze tijdloze en stijlvolle replica van de beroemde sportwagen uit 1964 van Agent 007. Met tal van authentieke details en werkende technologische snufjes zul je jezelf volledig onderdompelen in de wereld van James Bond.

Wanneer je de deuren opent, word je direct weggeblazen door het uitgebreide interieur. In de deur bevindt zich een te verbergen volgcomputer en een vak met een telefoon. Maar als het tijd is voor actie, worden er diverse gadgets geactiveerd. De schietstoel, de roterende nummerplaten, het kogelvrije scherm bij de achterruit, de bandensnijders aan de wielen en de machinegeweren aan de voorkant van de sportwagen zijn allemaal te bedienen en te bewonderen. Dit collector's item heeft naast deze ultieme gadgets een gedetailleerde 6-cilinder lijnmotor, metallic zilverkleurige voor- en achterbumpers, en gevormde zilverkleurige draadvelgen met het Aston Martin logo op de voor- en achterkant. Dit model biedt jou als spion de uitdagende en plezierige bouwervaring waar je naar op zoek bent. Het zal je zeker nostalgische gevoelens geven en is een must-have voor fans van de Aston Martin DB5, James Bond-films en natuurlijk LEGO bouwsets.

Deze LEGO Creator Expert-set is een authentieke replica van de wereldberoemde Aston Martin DB5 sportwagen uit 1964. Het klassieke design met metallic zilverkleurige voor- en achterbumpers, gevormde zilverkleurige draadvelgen, een bagageruimte en een motorkap die open kunnen, zijn daarin allemaal verwerkt. Ook zijn er tal van James Bond-gadgets, waaronder de werkende schietstoel, roterende nummerplaten, kogelvrije scherm bij de achterruit, machinegeweren aan de voorkant en bandensnijders aan de wielen in de sportwagen te vinden. Daarnaast heeft de sportwagen ook deuren die open kunnen en een gedetailleerd interieur met een te verbergen volgcomputer en een vak met een telefoon in de deur. Het is een ongekend bouwplezier om de motorkap open te maken en de gedetailleerde 6-cilinder lijnmotor te bewonderen. Ook wanneer je de achterbumper naar achteren trekt om ongewenste passagiers de lucht in te schieten, of de nummerplaten draait, het kogelwerende scherm bij het achterraam naar boven haalt en de bandensnijders aan de wielen gebruikt, blijft de opwinding hoog.

Deze LEGO Creator Expert set bevat meer dan 1290 elementen en is geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder. De speciale elementen die nieuw zijn vanaf augustus 2018 zoals het metallic 'macaroni'-verbindingsstuk, 2x4 tegel en 1m balk, plus een bedrukte 1x2 tegel met een grillepatroon zijn allen in deze set verwerkt. De afmetingen van de sportwagen zijn ca. 10 cm hoog, 34 cm lang en 12 cm breed. Het is een geweldige aanvulling op je bestaande LEGO-collectie en een must-have voor de echte James Bond-fans.

Met deze LEGO Creator Expert-set James Bond Aston Martin DB5 kun jij jezelf verplaatsen in één van de beroemdste geheim agenten ooit. Het is een geweldige manier om te genieten van je favoriete filmische momenten. Niet alleen is het een geweldige toevoeging aan elke LEGO-collectie, maar het biedt urenlang bouwplezier dat zowel jongeren als volwassenen aanspreekt. Bekijk vandaag nog deze coole LEGO-set en beleef de wereld van James Bond op jouw manier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 209.99 (11-11-2022) € 279.99 (19-05-2023) € 250.18

Ook aanbevolen:

foto van lego set10232

Palace bioscoop

foto van lego set10259

Winterdorp station

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.