Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Peperkoekhuisje 10267

Het LEGO Creator Expert 10267 Peperkoekhuisje is een betoverende set vol met magische details.
Het bevat onder andere een dak bedekt met snoepjes, zuurstoksokken aan de gevel en een imposante schoorsteen.
Binnenin vind je leuke accessoires en snoepmeubels, zoals een chocolade bed en een suikerspinlamp.
De set bevat ook een prachtig versierde kerstboom met cadeautjes en speelgoed.
Naast het bouwplezier is deze set ook een mooie decoratie voor de feestdagen.
Het bevat 3 LEGO figuren en heeft een hoogte van ongeveer 21 cm.
Het perfecte cadeau voor LEGO fans van alle leeftijden.

Waar is LEGO Peperkoekhuisje 10267 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 89.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16917-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
1477
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-10-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10267
lego insiders punten icoon
750
punten

Stap binnen in de betoverende wereld van het LEGO® Creator Expert 10267 Peperkoekhuisje. Dit fantastische model zit vol met magische details, waaronder een dak bedekt met felgekleurde snoepjes en een prachtige gevel met zuurstoksokken, glimmende ramen en een imposante schoorsteen voor de warme open haard. Binnenin het huisje vind je allerlei leuke accessoires en snoepmeubels, zoals een sfeervolle slaapkamer met een chocolade bed en een suikerspinlamp en een badkamer die voorzien is van een toilet en bad! Met deze prachtige LEGO set kun je talloze avonturen bedenken voor het peperkoekgezin.

Kinderen kunnen in de schoenen van de peperkoekfamilie stappen en gezellig de open haard aansteken, helpen om de sneeuw met de sneeuwblazer weg te ruimen en de kleine peperkoekbaby in de kinderwagen leggen. Maar dat is nog lang niet alles, want deze set bevat ook een prachtig versierde kerstboom, gevuld met cadeautjes en speelgoed, zoals een hobbelpaard en een speelgoedtrein. Er is niets leuker dan samen met het peperkoekgezin de feestdagen door te brengen.

Deze geavanceerde LEGO set is niet alleen leuk om te bouwen, maar vormt ook een prachtige decoratie voor thuis of op het werk tijdens de feestdagen. Na het bouwen kun je het Peperkoekhuisje tentoonstellen op een prominente plek in huis en genieten van het prachtige vakmanschap en de magische details.

De set bevat 3 LEGO figuren: een peperkoekmannetje, een peperkoekvrouwtje en een peperkoekbaby. Het peperkoekhuisje heeft geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop, een rijkversierde gevel met pilaren van rechte en gebogen zuurstokken, glinsterende ramen en een hoge schoorsteen met een gloeiende haard. Het interieur van het Peperkoekhuisje is voorzien van diverse snoepmeubels en andere leuke details, waaronder een slaapkamer met een bed van chocolade en suikerspinlamp en een badkamer met een toilet en bad!

Daarnaast zijn er genoeg accessoires om te gebruiken, zoals een babyflesje, bekers, een koekenpan en een bijl. Enkele speciale elementen zijn een bruin goudstaafelement dat nieuw is vanaf augustus 2019 en doorschijnend-paarse 1x1 glitterstenen.

Het Peperkoekhuisje heeft een hoogte van ongeveer 21 cm, een breedte van 26 cm en een diepte van 13 cm. Dit maakt het Peperkoekhuisje het perfecte cadeau voor LEGO fans van alle leeftijden, van jonge kinderen tot volwassenen die graag weer even terug willen naar hun kindertijd en enige ontspanning kunnen gebruiken.

In het kort: Dit LEGO Creator Expert 10267 Peperkoekhuisje is een fantastische set voor de feestdagen. Het perfecte cadeau voor zowel kinderen als volwassenen, met uren plezier en uitdagingen tijdens het bouwproces en het spelen. Bewonder het prachtige model in je woonkamer en geniet van de magische details.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 159.00 (24-05-2023) € 179.95 (30-06-2023) € 169.32

Ook aanbevolen:

foto van lego set10261

Achtbaan

foto van lego set10246

Detectivekantoor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.