Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Boekenwinkel 10270

Breng de charme en het authentieke ontwerp van een Europese boekhandel in huis met LEGO set 10270.
Met 2504 onderdelen bouw je een prachtige boekhandel en aangrenzend modulair herenhuis.
Deze grote LEGO set is perfect voor verzamelaars en voegt een nieuwe dimensie toe aan je modulaire gebouwencollectie.
Het is een inspirerend cadeau voor tieners en volwassenen en biedt een uitdagende bouwervaring.
Voeg de set toe aan je interieur en creëer nieuwe bouwmogelijkheden!

Waar is LEGO Boekenwinkel 10270 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 199.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22917-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
2504
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
10270
lego insiders punten icoon
1500
punten

Breng de charme van een Europese boekhandel in huis met LEGO® set 10270! Met deze bouwset van maar liefst 2504 onderdelen bouw je een prachtige boekhandel met aangrenzend modulair herenhuis. Beide hebben leuke bouwtechnieken en verrassende details, waaronder een etalage, leeshoek en open ontwerp. Deze grote LEGO set is perfect voor verzamelaars en voegt een nieuwe dimensie toe aan je bestaande verzameling modulaire gebouwen.

De LEGO Creator Expert serie Modulaire Gebouwen is een speciale collectie geavanceerde, aan elkaar te koppelen gebouwen met authentieke ontwerpen uit de hele wereld. Hierdoor zijn deze sets niet alleen leuk om te bouwen, maar ook perfect om in je interieur te plaatsen.

De bouwsets uit het LEGO Creator Expert assortiment zijn zeer geschikt voor volwassenen en tieners met een passie. Of je nu een liefhebber bent van authentieke gebouwen, klassieke auto's of andere geliefde objecten, de geavanceerde Creator Expert LEGO sets worden gekenmerkt door nostalgie, ontspanning, zelfexpressie, tevredenheid en verwondering.

Deze geavanceerde LEGO® Creator Expert Modulaire Gebouwen set bestaat uit een boekenwinkel en een herenhuis vol verrassende details en bijzondere kenmerken. Dankzij de vijf minifiguren in deze set komt het geheel echt tot leven. Het grote gebouw van drie verdiepingen heeft talloze details, waaronder een etalage, boekenkasten, een leeshoek en woonruimtes in het herenhuis.

De set maakt deel uit van de serie Modulaire Gebouwen, waarbij je aan elkaar te koppelen speelgoedgebouwen kunt verzamelen om hele straten te maken. Deze LEGO bouwset met 2504 onderdelen is een inspirerend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid voor tieners en volwassenen.

Dit bouwbare model is ongeveer 29 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep. Hierdoor zal de indrukwekkende set zowel alleen als in combinatie met andere Modulaire Gebouwen gegarandeerd de aandacht weten te trekken. Voor deze geavanceerde bouwset zijn geen batterijen nodig: hij wordt gevoed door fantasie en creativiteit.

De geavanceerde set met kleurrijke, stapsgewijze bouwinstructies biedt een uitdagende bouwervaring, of je er nu alleen of samen met een gezinslid mee aan de slag gaat. Met het LEGO Creator Expert modulaire huisspeelgoed kunnen tieners en volwassenen zich onderdompelen in meeslepende bouwuitdagingen die zijn gebaseerd op hun interesses, zoals klassieke auto's, authentieke gebouwen, kermisattracties en nog veel meer.

Al sinds 1958 voldoen LEGO® stenen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent en compatibel zijn en elke keer opnieuw eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep worden de LEGO® onderdelen grondig geanalyseerd om te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strenge wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Haal met LEGO set 10270 de charme van een Europese boekhandel in huis. Deze set is niet alleen leuk om mee te bouwen, maar dient ook als een prachtige aanvulling op je interieur. Voeg deze set toe aan je verzameling modulaire gebouwen en ontdek nieuwe mogelijkheden om creatief te bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 175.00 (25-05-2023) € 229.00 (24-07-2024) € 196.56

Ook aanbevolen:

foto van lego set10265

Ford Mustang

foto van lego set10262

James Bond™ Aston Martin DB5

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.