Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spookhuis 10273

Stap binnen in LEGO Spookhuis (10273) en ontdek een wereld vol spoken en griezelige wezens.
Het biedt urenlang bouwplezier voor volwassenen met werkende attracties, automatische deuren en behekste voordeuren.
Upgrade het met LEGO Powered Up-onderdelen en maak het nog interactiever.
Perfect cadeau voor Halloween en bouwers die houden van prachtige ontwerpen.
Bestel nu en beleef urenlang bouwplezier.

Waar is LEGO Spookhuis 10273 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 16.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 209.9817-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 299.9517-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
3231
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
10
lego set nummer icoon
10273
lego insiders punten icoon
2250
punten

Stap binnen in het LEGO® Spookhuis (10273) en ontdek een wereld vol spoken, demonen en andere griezelige wezens die 's nachts ronddolen. Vergeten je dagelijkse beslommeringen en laat je meenemen in dit bijzondere bouwproject.

Dit spookhuismodel biedt urenlang bouwplezier voor volwassenen die dol zijn op ingenieuze ontwerpen. Met de vele griezelige details komt het verhaal van het spookhuis tot leven. Ontdek de werkende vrije val-attractie en automatische deuren boven op de toren. Zie hoe de behekste voordeuren dichtgaan voor een spookachtig effect.

Het spookhuis kan opengemaakt worden, waardoor je de binnenkant eenvoudig kunt bekijken. Upgrade het model met LEGO® Powered Up onderdelen (apart verkrijgbaar), zodat je de lift met de app kunt bedienen.

Deze bouwset is ideaal voor spokenjagers, sensatiezoekers en stoere volwassen LEGO® fans. Het is niet alleen een geweldig verjaardagscadeau voor iedereen die van griezelige dingen houdt, zoals je moeder of vader, echtgenoot of echtgenote, partner, vriend of vriendin, maar ook een perfect cadeau-idee voor Halloween.

Het duistere en griezelige spookhuis is ca. 68 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep – een uitdagende bouwset voor volwassenen en een geweldig van stenen gemaakt model om neer te zetten op een speciaal plekje. Met de rijk geïllustreerde bouwinstructies die bij de set geleverd worden, word je stap voor stap begeleid en geïnspireerd om het spookhuis tot leven te brengen.

LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest om ervoor te zorgen dat iedere bouwset voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen en jaren meegaat.

Bij LEGO® worden je ideeën tot leven gebracht in de vorm van stenen. Of je nu geïnteresseerd bent in sport, film, kunst, voertuigen, bekende gebouwen of kermisattracties, wij hebben een nieuwe verpakking voor volwassen bouwers gemaakt zodat het makkelijker is de producten te vinden die passen bij je interesses en passies.

Waarom zouden alleen kinderen met eng speelgoed mogen spelen? Deze bouwset is ontworpen voor volwassenen en bevat talloze leuke functies, zoals een vrije val-attractie, behekste deuren en een vervloekt schilderij. Het model maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO® bouwsets voor volwassenen, speciaal ontworpen voor LEGO bouwers en hobbyisten die dol zijn op prachtige ontwerpen en elegante LEGO modellen.

Bestel nu het LEGO® Spookhuis (10273) en beleef urenlang bouw- en speelplezier. Met de inbegrepen batterij voor de verlichtingssteen krijgt het spookhuis direct zijn griezelige gloed. Wil je het bouwwerk motoriseren? Voeg dan de Powered Up-onderdelen 1 x 88009 en 2 x 88008 toe (apart verkrijgbaar). Urenlang bouwplezier gegarandeerd!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.99 (04-01-2024) € 299.99 (18-09-2022) € 236.32

Ook aanbevolen:

foto van lego set10277

Krokodil Locomotief

foto van lego set10256

Taj Mahal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.