Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Santa Claus 30580

Breng de opwinding van Star Wars tot leven met LEGO set 30580 - Kylo Ren's Shuttle Microfighter. Bouw het stoere ruimteschip van Kylo Ren met deze set, inclusief een minifiguur van Kylo Ren zelf. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je epische gevechten in de ruimte herbeleeft. Voeg deze microfighter toe aan je LEGO-collectie en geniet van eindeloos bouw- en speelplezier. Perfect als cadeau voor LEGO- en Star Wars-fans. Bestel nu en voel de Force!

Waar is LEGO Santa Claus 30580 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
69
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30580
lego insiders punten icoon
32
punten

De LEGO set 30580 - Kylo Ren's Shuttle Microfighter is een geweldige aanvulling op jouw LEGO-collectie! Deze superstoere microfighter brengt het spannende avontuur van Star Wars tot leven.

Stap in de wereld van de First Order en help Kylo Ren in zijn strijd tegen de Resistance. Met zijn stoere en unieke design is Kylo Ren's Shuttle een waar pronkstuk. De set bevat alle elementen die je nodig hebt om zijn imposante ruimteschip te bouwen, inclusief een minifiguur van de gevaarlijke en mysterieuze Kylo Ren.

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je Kylo Ren door het sterrenstelsel laat vliegen. Met de beweegbare vleugels en uitschuifbare landingsgestel kun je de Shuttle echt tot leven brengen. Neem het op tegen de helden van de Resistance en beleef epische gevechten in de ruimte.

Maar dat is niet alles! De LEGO set 30580 - Kylo Ren's Shuttle Microfighter is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een fantastisch item om aan je LEGO-verzameling toe te voegen. Met slechts 2.5 cm hoog, 6 cm lang en 6 cm breed is deze microfighter perfect om naast je andere LEGO-sets te zetten. Zo kun je een hele vloot aan microfighters bouwen en je eigen Star Wars-collectie creëren.

Dus, waar wacht je nog op? Duik in de spannende wereld van Star Wars en ga de strijd aan met Kylo Ren's Shuttle Microfighter! Met de LEGO set 30580 ben jij de held van het sterrenstelsel. Bouw, speel en beleef eindeloos plezier met deze geweldige set.

Of je nu een jonge LEGO-fan bent of een echte Star Wars liefhebber, deze microfighter is een must-have. Verzamel de minifiguur van Kylo Ren en bouw jouw eigen LEGO-versie van zijn iconische ruimteschip. Met de set 30580 - Kylo Ren's Shuttle Microfighter kun je jouw favoriete momenten uit de Star Wars-films herbeleven.

Wil je in je eentje spelen? Of met vrienden en familie? Met deze microfighter kun je zowel alleen als samen genieten van urenlang speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk spannende missies en gevechten in het LEGO Star Wars-universum.

Maar waarom zou je alleen spelen wanneer je jouw microfighter kunt delen met anderen? Nodig je vrienden uit en organiseer een LEGO Star Wars-bouwwedstrijd. Wie kan de snelste tijd neerzetten? Wie kan de mooiste microfighter bouwen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een LEGO- of Star Wars-fan? Dan is de LEGO set 30580 - Kylo Ren's Shuttle Microfighter hét perfecte geschenk. Deze set is ideaal voor jong en oud en zal zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.

Dus, waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de LEGO set 30580 - Kylo Ren's Shuttle Microfighter in huis en beleef de avonturen van Star Wars opnieuw. Met deze geweldige microfighter kun je eindeloos spelen, bouwen en genieten van de magie van LEGO. Wacht niet langer en ontdek de spanning van het LEGO Star Wars-universum! Bestel nu deze fantastische set en voel de Force.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10264

Garage op de hoek

foto van lego set10247

Reuzenrad

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.