Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wintervakantietrein 30584

De LEGO® Winter Vakantietrein is een feestelijke en kleurrijke set met een stoomlocomotief, passagierswagon en kerstboomwagon.
Met meer dan 130 delen kan je de feestelijke sfeer van Kerstmis tot leven brengen.
Speel met de trein en creëer prachtige scenario's in een bevroren landschap vol vriendschap en avontuur.
Verbeter fijne motoriek en stimuleer creativiteit, samenwerking en probleemoplossend denken.
Perfect cadeau voor bouwliefhebbers, geschikt voor kinderen en volwassenen.
Bestel nu en geniet van urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Wintervakantietrein 30584 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer Creator Expert sets

aantal lego stenen icoon
73
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
30584
lego insiders punten icoon
30
punten

Stap aan boord van de LEGO® Winter Vakantietrein en laat je meevoeren op een fantastische reis door een sprookjesachtig winterwonderland! Deze feestelijke en kleurrijke set is perfect voor jong en oud en biedt urenlange bouw- en speelplezier. Met meer dan 130 delen, waaronder een prachtige stoomlocomotief, een gezellige passagierswagon en een schattige kerstboomwagon, is deze set de perfecte aanvulling op elke LEGO® collectie.

De LEGO® Winter Vakantietrein is ontworpen voor zowel beginnende als gevorderde bouwers en biedt een uitdagende en inspirerende bouwervaring. Met gedetailleerde instructies en een overvloed aan accessoires, waaronder cadeautjes, cadeauverpakkingen, een sneeuwpop en zelfs een rendier, kan je de feestelijke sfeer van Kerstmis tot leven brengen in je eigen huis.

De LEGO® Winter Vakantietrein is niet alleen leuk om te bouwen, maar biedt ook eindeloze mogelijkheden voor interactie en verbeeldingskracht. Speel met de trein en creëer prachtige scenario's in een bevroren landschap vol vriendschap en avontuur. Maak een reis door de bergen en ontdek de verstopte schatten in de sneeuw of bezoek het besneeuwde dorp waar de passagiers uitstappen om samen te genieten van een warme chocolademelk. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met de LEGO® Winter Vakantietrein kan je ook je eigen kersttradities creëren. Gebruik de set als decoratie voor je kerstboom of stel hem tentoon op je vensterbank om je huis te versieren voor de feestdagen. Of maak het nog specialer en deel deze ervaring met je vrienden en familie door samen te bouwen en te spelen.

De LEGO® Winter Vakantietrein is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en stimulerend. Het verbetert de fijne motoriek en bevordert creativiteit, samenwerking en probleemoplossend denken. Het is daarom de perfecte cadeaukeuze voor kinderen en volwassenen die houden van bouwen, spelen en leren.

De LEGO® Winter Vakantietrein is een echte showstopper en zal zeker indruk maken op iedereen die hem ziet. De heldere en feestelijke kleuren van de set zorgen voor een magische sfeer en creëren een gevoel van warmte en gezelligheid. Het is daarom ook een geweldige set om cadeau te geven tijdens de feestdagen, voor verjaardagen of als bedankje voor iemand die speciaal voor je is.

Als je op zoek bent naar een geweldige LEGO® set om je collectie uit te breiden of gewoon op zoek bent naar een leuke en feestelijke activiteit voor het hele gezin, dan is de LEGO® Winter Vakantietrein de perfecte keuze! Met meer dan 130 delen biedt de set urenlang plezier en avontuur en zal het zeker een favoriet worden in je collectie. Bestel hem nu en laat de feestelijke bouw- en speelplezier beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (18-05-2023) € 3.99 (18-05-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set10258

Londense bus

foto van lego set10257

Draaimolen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.