Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman vs. De Pinguïn en Harley Quinn 40453

De LEGO set 40453 Batman vs.
De Pinguïn en Harley Quinn stelt kinderen in staat om de beruchte superschurken te stoppen terwijl ze banken overvallen.
Met coole accessoires zoals bankkluizen en dynamiet kunnen kinderen hun eigen spannende misdaadverhalen creëren.
Deze set is geschikt voor zowel jonge als volwassen LEGO-fans.
Bestel nu en begin je eigen LEGO-avontuur!

Waar is LEGO Batman vs. De Pinguïn en Harley Quinn 40453 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
63
lego thema icoon
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
40453
lego insiders punten icoon
112
punten

Welkom in de wereld van Batman ™, waar het vangen van boeven nooit stopt! Stap in de Batcave en pak je superheldenpak, want we hebben een dringende missie. De beruchte superschurken, The Penguin ™ en Harley Quinn ™, zijn ontsnapt uit de Arkham Asylum-gevangenis en ze zijn op weg naar de stad om banken te overvallen en chaos te veroorzaken. Maar wees niet bang, want Batman ™ is hier om de dag te redden!

Met de LEGO set 40453 Batman vs. De Pinguïn en Harley Quinn, kunnen kinderen zich urenlang vermaken terwijl ze de rooftocht van The Penguin en Harley tegenhouden. The Penguin rijdt rond in zijn bouwbare speelgoedeendenboot, terwijl Harley Quinn haar grote hamer vasthoudt. Maar pas op voor het dynamiet, want ze zijn vastberaden om de bankkluis open te blazen en het geld te stelen!

Deze speelset is boordevol leuke functies die jonge superhelden vanaf 6 jaar zeker zullen waarderen. De set bevat niet alleen Batman maar ook twee minifiguren van de superschurken en andere coole accessoires. Zo zijn er bankkluizen, geld, een bouwbare opblaasmachine en dynamiet, zodat kinderen hun eigen unieke verhaal kunnen bedenken.

Met deze LEGO set kun je niet alleen spannende misdaadverhalen uitbeelden, maar ook je creativiteit uiten door te bouwen en te spelen. De set is geschikt voor zowel jonge als volwassen LEGO-fans en kan worden toegevoegd aan een grotere verzameling LEGO-sets.

Dus waar wacht je nog op? Roep je superkrachten op en maak je klaar voor de strijd tegen The Penguin en Harley Quinn. Bestel nu de LEGO set 40453 Batman vs. De Pinguïn en Harley Quinn en begin je eigen LEGO-avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76139

1989 Batmobile™

foto van lego set853952

Superman™ Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.