Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batgirl™ geheime bunker 41237

De LEGO set 41237 is de Batgirl™ geheime bunker bouwset waarin je samen met Batgirl™ spannende avonturen kunt beleven.
Help Batgirl™ en haar Bat-Bot om schurken te verslaan en de geheime bunker te beschermen.
De set bevat een bunker, trainingslokaal, IT-lab en kleedruimte, samen met accessoires zoals een tokkelbaan en de Bat-Wagon.
De set bevat ook minipoppetjes van Batgirl™, Mad Harriet™ en een groene Kryptomite™.
Verzamel alle LEGO® DC Super Hero Girls™ sets voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en ervaar spectaculaire avonturen met jouw favoriete superheldinnen.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Waar is LEGO Batgirl™ geheime bunker 41237 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
351
lego thema icoon
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41237
lego insiders punten icoon
375
punten

Welkom in de wereld van LEGO® DC Super Hero Girls™! Hier beleef je samen met Batgirl™ de meest spectaculaire avonturen. In de Batgirl™ geheime bunker bouwset is het tijd voor actie, want Mad Harriet™ en de groene Kryptomite™ zijn ingebroken! Help Batgirl™ en haar Bat-Bot om de schurken te verslaan en de geheime bunker te beschermen.

Deze geweldige LEGO® set bestaat uit een bunker van twee verdiepingen die open kan. In het interieur vind je onder andere een trainingslokaal met boksbal en halterbank, een IT-lab met scherm en raam en een kleedruimte met accessoires. Ook is er een tokkelbaan om snel bij de Bat-Wagon te komen en allerlei andere accessoire-elementen, zoals een drinkfles, handboeien en Batarang.

De Batgirl™ geheime bunker set bevat minipoppetjes van Batgirl™ en Mad Harriet™, de Batgirl Bat-Bot en een groene Kryptomite™. De bunker is ca. 15 cm hoog, 22 cm breed en 4 cm diep en de Bat-Wagon is ca. 7 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed. Het is de perfecte speelgoed set voor jonge superheldinnen en superhelden vanaf 7 jaar.

Oefen je vaardigheden in het trainingslokaal en draai de periscoop om de omgeving in de gaten te houden. Glijd langs de tokkelbaan direct naar de Bat-Wagon en laat de vleugels naar buiten komen en de wielen inklappen zodat je kunt opstijgen. De gevangeniscel van de Bat-Wagon is de perfecte plek om schurken op te sluiten en veilig mee terug te nemen naar de geheime bunker.

Verzamel alle LEGO® DC Super Hero Girls™ sets en combineer ze voor nog meer speelplezier met Batgirl™, Wonder Woman™, Supergirl™ en andere heldinnen en helden. Bij iedere set zit een schattige, maar gemene Kryptomite om de strijd mee aan te gaan.

Bestel nu de Batgirl™ geheime bunker set en beleef de meest spectaculaire avonturen met jouw favoriete superheldinnen en superhelden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76182

Batman™ masker

foto van lego set40386

Batman™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.