Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lena Luthor™ Kryptomite™-fabriek 41238

Ga samen met Supergirl de strijd aan tegen Lena Luthor in de LEGO DC Super Hero Girls set 41238.
Deze set bevat een drieverdiepingsfabriek met een laboratorium, een Kryptomite-glijbaan en afweergeschut.
Ook zijn er minipoppetjes van Supergirl en Lena Luthor, samen met Krypto de hond en drie Kryptomites.
Combineer deze set met de geheime bunker van Batgirl voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en beleef eindeloze uren actie en avontuur!

Waar is LEGO Lena Luthor™ Kryptomite™-fabriek 41238 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
432
lego thema icoon
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41238
lego insiders punten icoon
525
punten

Ga samen met Supergirl een episch gevecht aan tegen de kwade Lena Luthor in de Kryptomite-fabriek van LEGO® DC Super Hero Girls™! Deze set bevat een drieverdiepingsfabriek met laboratorium, kristallen elementen, een Kryptomite-glijbaan, afweergeschut op het dak, een gevangeniscel, een ontsnappingsdeur en een kracht-aftapkamer. Alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook nog Lena Luthors ontsnappingsboot, Supergirls jetboot met dubbel boordgeschut, Krypto de hond en maar liefst 3 Kryptomites.

Supergirl en Lena Luthor zijn als minipoppetjes in de set te vinden, naast Krypto en de Kryptomite figuurtjes in de kleuren groen, blauw en paars. De fabriek zelf heeft een gedetailleerd laboratorium, een kristallen element en een ontsnappingsdeur met graffiti. Maar het meest spannende onderdeel is zonder twijfel de Kryptomite-glijbaan, waarop de Kryptomites naar beneden glijden en uiteindelijk in een kist belanden.

Lena Luthors ontsnappingsboot is ontworpen om te ontsnappen van haar vijanden. De boot heeft een ketting en een kist waarin de Kryptomites kunnen worden opgeslagen. Supergirls jetboot daarentegen heeft een dubbel boordgeschut en voldoende ruimte voor Krypto.

Met deze set beleef je eindeloze uren actie en avontuur in de wereld van DC Super Hero Girls. De Lena Luthor™ Kryptomite™-fabriek is ca. 22 cm hoog, 6 cm breed en 29 cm diep. Supergirls jetboot meet ca. 3 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed en Lena Luthors ontsnappingsboot is ca. 6 cm lang, 4 cm breed en 2 cm hoog.

Combineer deze set met de geheime bunker van Batgirl (productnr. 41237) voor nog meer avonturen en speelplezier. Bij elke LEGO® DC Super Hero Girls™ set zit een schattige maar gemene Kryptomite om het gevecht nog spannender te maken.

Kortom, met de Lena Luthor™ Kryptomite™-fabriek beleef je volop actie en avontuur met je favoriete superhelden en -schurken. Ga de strijd aan en versla samen met Supergirl de slechteriken! Bestel deze set nu en begin aan een geweldig avontuur.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (25-05-2023) € 49.95 (25-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76252

Batcave™ – shadowbox

foto van lego set5008121

Wonder Woman™ Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.