Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ Key Light 5008088

Ontmoet de fonkelende LEGO DC Batman zaklamp, een handig zaklampje met een beweegbare Batman minifiguur en felgekleurde LED-verlichting in beide voeten. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder en wordt geleverd met batterijen. Deze zaklamp is perfect voor het verlichten van donkere ruimtes en kan gemakkelijk aan je sleutelbos of tas worden bevestigd. Een geweldig cadeau voor Batman-fans van alle leeftijden!

Waar is LEGO Batman™ Key Light 5008088 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
0
lego thema icoon
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008088
lego insiders punten icoon
97
punten

Maak kennis met de fonkelende LEGO® DC Batman zaklamp, hét perfecte gadget voor jonge superhelden van 6 jaar en ouder! Dit handige zaklampje past makkelijk in je broekzak en heeft een grote en beweegbare LEGO DC Batman minifiguur met felgekleurde LED-verlichting in beide voeten. Met een eenvoudige druk op de borst van Batman gaan de lampjes aan. De minifiguur is stevig vastgemaakt aan een stevige sleutelhanger die veilig aan je sleutels of tas kan worden bevestigd. Batterijen zijn inbegrepen, dus je kunt meteen aan de slag als je deze coole zaklamp in handen hebt!

Met deze LEGO DC Batman zaklamp heb je altijd een stralende metgezel bij je, waar je ook naartoe gaat. De LED-verlichting geeft niet alleen helder licht, maar zorgt er ook voor dat je de wereld om je heen met een vleugje Batman-magie kunt bekijken. Of het nu donker is in je kamer, tijdens een kampeeravontuur in de wildernis of gewoon wanneer je een klein lichtje nodig hebt, deze zaklamp is er altijd om je te begeleiden.

De LEGO DC Batman minifiguur is niet alleen je persoonlijke held, maar ook een echte blikvanger. Met zijn stoere cape, masker en kenmerkende Batman-outfit is hij klaar om de misdaad te bestrijden en Gotham City te redden. En het beste van alles is dat je deze coole minifiguur overal mee naartoe kunt nemen, dankzij de stevige sleutelhanger. Bevestig Batman veilig aan je sleutelbos of tas en hij zal altijd met je meereizen, klaar om tevoorschijn te komen om de dag te redden (of je te helpen bij het vinden van je sleutels in het donker!).

Je zult versteld staan van de helderheid van de LED-verlichting in de voeten van de LEGO DC Batman minifiguur. Met een eenvoudige druk op de borst van Batman springen de lampjes aan en verlichten ze de duisternis om je heen. Of je nu een boek wilt lezen in bed, een geheim fort wilt bouwen of gewoon je kamer wilt opvrolijken, deze zaklamp is het perfecte hulpmiddel. Dankzij de verstelbare armen en benen van Batman kun je hem in verschillende posities buigen, zodat je het licht precies kunt richten waar je het nodig hebt.

Deze LEGO DC Batman zaklamp is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassen Batman-fans. Of je nu een verzamelaar bent die op zoek is naar een uniek LEGO-item of gewoon een fan van de populaire DC-superheld, deze zaklamp is een geweldige aanvulling op je Batman-collectie. Plaats hem op een plank tussen je andere Batman-figuurtjes of neem hem mee naar je werk of school als een cool gespreksonderwerp.

En het beste van alles is dat deze fantastische zaklamp wordt geleverd met de benodigde batterijen, zodat je meteen aan de slag kunt zodra je hem uit de verpakking haalt. Geen gedoe met het zoeken naar de juiste batterijen of het teleurgesteld opladen van een zaklamp die niet werkt. Deze LEGO DC Batman zaklamp is meteen klaar voor gebruik, zodat je meteen kunt genieten van het stralende licht van je favoriete superheld.

Dus waar wacht je nog op? Verlicht de duisternis en voeg een vleugje Batman-magie toe aan je leven met deze geweldige LEGO DC Batman zaklamp! Perfect als cadeau voor jezelf of voor een Batman-liefhebber in je leven. Of je nu op zoek bent naar een handige zaklamp voor onderweg, een uniek LEGO-item voor je verzameling, of gewoon wat extra helderheid in je leven, deze zaklamp met de LEGO DC Batman minifiguur heeft het allemaal. Mis deze kans niet om jezelf te verwennen met een stukje LEGO-plezier en de kracht van Batman in handen te hebben!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76046

Heroes of Justice: Luchtduel

foto van lego set76085

Slag om Atlantis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.