Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Artic Batman™ vs. Mr. Freeze™: Aquaman™ op het ijs 76000

De LEGO set 76000 is een Arctic Batman™ vs.
Mr.
Freeze™: Aquaman™ op het ijs set.
Beleef een spannend avontuur op de Noordpool met Batman en Aquaman, terwijl ze hun aartsvijand Mr.
Freeze proberen te stoppen.
Inclusief Batboot, schijfprojectielen en een ontploffend ijsblok.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Artic Batman™ vs. Mr. Freeze™: Aquaman™ op het ijs 76000 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
198
lego thema icoon
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76000
lego insiders punten icoon
0
punten

Mega avontuur op de Noordpool met LEGO set 76000 Artic Batman™ vs. Mr. Freeze™: Aquaman™ op het ijs!

Voel de ijzige spanning met deze super coole LEGO set! Plons in de actie met Batman die in zijn coole witte poolkleding zit en zich klaarmaakt om de strijd aan te gaan tegen zijn aartsvijand Mr. Freeze. Maar wacht, wat is daar? Het is AquaMan, gevangen in een ijsblok! Batman moet de krachten bundelen met AquaMan om de gemene plannen van Mr. Freeze te stoppen.

Dit alles gebeurt op de Noordpool, waar de sneeuwvlokken overal rondzwieren en de ijskoude lucht zorgt voor een extra dimensie aan de strijd. Met de inbegrepen Batboot, met schijfprojectielen en bommen, en een ontploffend ijsblok om AquaMan te bevrijden, staat Batman klaar om de stad te redden.

En het beste van alles, deze set is voorzien van 3 fantastische mini figuren. Arctic Batman™ in zijn witte poolkleding, Mr. Freeze en de niet te missen Aquaman, allemaal met gedetailleerde wapens die actie en spanning tot het uiterste brengen.

Met deze LEGO set kan je oneindig speelplezier beleven. Laat de schijven afvuren en de bommen gooien terwijl je je vijanden verslaat. Je kan ook Aquaman redden van zijn ijsige gevangenschap door het ijsblok te laten exploderen. Eenmaal bevrijd, is Aquaman klaar om de stad te beschermen.

Deze prachtige LEGO set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in superhelden en fantasie. Deze set is ook verzamelbaar en kan gebruikt worden als decoratie voor in huis.

De Batboot is 9cm hoog, 26cm lang en 12cm breed, terwijl het ijsblok 7cm hoog, 4cm breed en 5cm diep is. Deze set is perfect om de fantasie te stimuleren en creativiteit te bevorderen voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

Koop nu de LEGO set 76000 Artic Batman™ vs. Mr. Freeze™: Aquaman™ op het ijs en beleef een onvergetelijk avontuur op de Noordpool. Voel de spanning, beleef de actie en red de stad met jouw heldhaftige acties. Mis het niet!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76159

Joker‘s trike achtervolging

foto van lego set76117

Batman™ Mecha vs. Poison Ivy™ Mecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.