Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Superman™: Metropolis duel 76002

Bouw je eigen epische strijd tussen Superman™ en Generaal Zod in Metropolis met de Superman™: Metropolis duel LEGO set.
Deze set bevat minifiguren van Superman™ en Generaal Zod, een antenne-toren met katapult en omvalfunctie, een gele auto met handgrepen, en meer.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, dit is een perfect cadeau voor LEGO fans en liefhebbers van avontuur.
Bestel nu en maak je eigen onvergetelijke LEGO strijd in Metropolis!

Waar is LEGO Superman™: Metropolis duel 76002 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
119
lego thema icoon
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76002
lego insiders punten icoon
0
punten

Bouw je eigen epische strijd in Metropolis met de Superman™: Metropolis duel LEGO set! Beleef het avontuur dat je moet zien om te geloven en ga de strijd aan tussen Superman™ en Generaal Zod in een actievolle confrontatie vol spanning en sensatie. Verzamel je vrienden en bouw deze fantastische LEGO set om een onvergetelijke strijd te creëren.

Met deze set krijg je alles wat je nodig hebt om een ​​geweldige strijd tussen Superman™ en Generaal Zod te creëren. Inclusief in de set zijn de minifiguren Superman™ en Generaal Zod, compleet met hun eigen unieke outfit en wapens om hun krachten te presenteren en hun rivaliteit te laten zien. De set bevat ook een antenne-toren met katapult, omvalfunctie en een gele auto met handgrepen, waardoor de strijd nog realistischer aanvoelt en je de sensatie van strijden in Metropolis naar je eigen woonkamer kunt brengen.

De set bevat ook een bodemplaat met lanceer- en explodeer-functies en een mast met antenne en schotel, die allemaal zorgen voor urenlang fantasierijk speelplezier. Met de katapult kun je de auto de lucht in gooien en je fantasie volop de vrije loop laten. Zie hoe de auto door de lucht vliegt en bekijk vervolgens de omvalfunctie van de mast. Til de auto vervolgens op aan de handgrepen en zorg ervoor dat Superman™ en Generaal Zod volledig betrokken blijven bij de strijd.

De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is perfect voor iedereen die houdt van strijd en avontuur. Je kunt urenlang spelen met deze set, maar ook tentoonstellen als verzamelobject of om je collectie van LEGO sets uit te breiden. De auto heeft een afmeting van 3,5 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed en de antennemast is 15 cm hoog, 7 cm breed en 7 cm diep.

Haal de Superman™: Metropolis duel LEGO set nu in huis en krijg de sensatie en opwinding van strijden in Metropolis bij jou thuis. Met deze set kun je een onvergetelijk avontuur creëren en laat je kinderen hun fantasie de vrije loop terwijl ze hun eigen epische strijd verzinnen. Perfect als cadeau voor jong en oud, en zeker een toevoeging aan de collectie van elke LEGO fan! Koop deze set nu en laat je meeslepen in de wereld van Superman™ en Generaal Zod.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76139

1989 Batmobile™

foto van lego set76159

Joker‘s trike achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.