Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Superman™: Black Zero ontsnapping 76009

De LEGO set 76009, Superman: Black Zero ontsnapping, stelt jongeren en volwassenen in staat om de avonturen van Superman tegen het kwaadaardige leger van Generaal Zod te beleven.
Deze set bevat 3 minifiguren en biedt spannend speelplezier met een ontsnappings-capsule en een Black Zero schip gedeelte.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Bestel nu en haal de spanning van Superman in huis!

Waar is LEGO Superman™: Black Zero ontsnapping 76009 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
168
lego thema icoon
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76009
lego insiders punten icoon
0
punten

Beleef de avonturen van Superman™ in de strijd tegen het kwaadaardige leger van Generaal Zod! Help Superman™ en Lois Lane ontsnappen uit de Black Zero gevangenis met deze geweldige LEGO set: 76009 Superman™: Black Zero ontsnapping.

De set bevat 3 minifiguren: Superman™, Lois Lane en Generaal Zod, elk met hun eigen krachtige Kryptonische blaster. Stap aan boord van de ontsnappings-capsule en baan je een weg door het Black Zero gedeelte, inclusief schuifdeur, intrekbare brug en dubbele raketten. Beleef spannende avonturen terwijl je de boosters activeert en de raketten afvuurt.

De ontsnappings-capsule heeft een open cockpit en beweegbare boosters voor eindeloos speelplezier. Laat Lois Lane aan boord klimmen en help haar ontsnappen aan de slechte Generaal Zod. Trek de brug in en maak een snelle ontsnapping uit het Black Zero schip gedeelte.

Deze LEGO set is geweldig voor jongeren en volwassenen die gek zijn op actie en avontuur. De set is perfect voor fans van de DC Universe™ en biedt eindeloos speelplezier. Je kunt deze set zelf bouwen of samen met vrienden en familie.

De Black Zero ontsnapping set bevat ongeveer 168 stukjes en is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar oud. De ontsnappings-capsule is 7 cm hoog, 9 cm lang en 8 cm breed. Het Black Zero schip gedeelte is 6 cm hoog, 14 cm lang en 12 cm breed.

Koop nu de LEGO 76009 Superman™: Black Zero ontsnapping set en beleef onvergetelijke avonturen met je favoriete DC Universe™ helden! Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om de strijd aan te gaan met de slechteriken en te ontsnappen aan gevaarlijke situaties. Bestel vandaag nog en haal de spanning van Superman™ in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set853953

Batwoman™ sleutelhanger

foto van lego set71026

DC Super Heroes Series

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.