Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™: The Riddler Achtervolging 76012

Ga op avontuur met Batman™ en The Riddler in LEGO set 76012.
De set bevat drie minifiguren en een Batmobiel met afneembare cockpit en verborgen raketten.
De Dragster van The Riddler zorgt voor een spannende achtervolging.
Gebruik een banaan en Batman's Batarang om tegenstanders te verslaan.
Perfect voor fans van superhelden en DC Comics.
Bestel nu en beleef je eigen Batman™-avontuur!

Waar is LEGO Batman™: The Riddler Achtervolging 76012 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
304
lego thema icoon
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76012
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor een avontuur met Batman™ en The Riddler? De spanning stijgt wanneer The Riddler de stad terroriseert met zijn Dragster, vol met geldzakken en een bom! Maar gelukkig komt Batman op zijn gloednieuwe Batmobiel, klaar om de achtervolging in te zetten.

Deze LEGO set is perfect voor alle fans van DC Comics en superhelden in het algemeen. De set bevat drie minifiguren: een nooit eerder geziene Batman met een nieuw pak, The Flash en natuurlijk The Riddler, met al zijn kwaadaardige plannen.

De Batmobiel heeft een afneembare cockpit en verborgen raketten om overal op voorbereid te zijn. En met de Dragster van The Riddler die grote motoren, vlammen en gigantische achterwielen heeft, zal de achtervolging zeker intens worden. Maar Batman weet wat hij moet doen - hij heeft tenslotte al jaren ervaring in het bestrijden van superschurken.

En hoe kan Batman The Flash beter tegenhouden dan met een banaan? Ja, je leest het goed - deze LEGO set bevat ook een banaan waarmee je The Flash op een listige manier kan doen vallen. En als dat nog niet genoeg is, kan je Batman's Batarang gebruiken om The Riddler rond te laten draaien en zich misselijk te laten voelen.

De details van deze set zijn adembenemend - de Dragster is versierd met geldzakken en een verwijderbare bom en de Batmobiel is tot in de kleinste details uitgewerkt, met een hoogte van 7 cm, lengte van 20 cm en breedte van 9 cm. De Dragster heeft een hoogte van 6 cm, een lengte van 16 cm en een breedte van 6 cm.

Deze set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die op zoek zijn naar wat nostalgie en wat plezier willen beleven met hun favoriete superhelden. Laat je fantasie de vrije loop en beleef samen met Batman™ en The Riddler de meest epische achtervolging van het jaar!

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu deze LEGO set en start je eigen Batman™-avontuur! Verover de straten van Gotham City en beleef de meest spannende momenten met deze onmisbare set. En wie weet, misschien kan jij The Riddler verslaan en jezelf bewijzen als de ultieme superheld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76110

Batman™: Aanval van de Talons

foto van lego set5008113

Wonder Woman™ Key Light

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.