Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™: The Joker Stoomwals 76013

Maak je klaar voor een avontuur in Gotham City met Lego set 76013 Batman™: The Joker Stoomwals! Batman, Batgirl en Robin gebruiken de krachtige Batwing met raketten en aanvalsvleugels om The Joker en zijn handlangers te stoppen.
Met de stoomwals van The Joker, lanceerbare lachgasbommen en diverse wapens is dit een spannende set voor elke Lego-fan.
Bestel nu en red Gotham City!

Waar is LEGO Batman™: The Joker Stoomwals 76013 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
486
lego thema icoon
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76013
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak je klaar voor een avontuur in Gotham City met de Lego set 76013 Batman™: The Joker Stoomwals! The Joker en zijn zware jongens veroorzaken chaos en vernielen alles op hun pad met hun dolle stoomwals. Gelukkig zijn Batgirl en Robin er om Batman™ te helpen. Samen hebben ze de krachtige en zwaar bewapende Batwing om deze misdaadgolf te stoppen.

Gebruik de 4 raketten van de Batwing om de stoomwals van The Joker uit te schakelen en zet de vleugels in de aanvalsstand om de slechteriken te grijpen voordat ze hun bommen met lachgas kunnen lanceren. Ben jij klaar om de stad te redden?

Met vijf minifiguren waaronder Batman™, Batgirl, Robin, The Joker en een Joker handlanger heb je alles wat je nodig hebt om je missie te voltooien. En er zijn diverse wapens om uit te kiezen! Van Batarangs tot een staf en een koevoet, de superhelden hebben alles wat ze nodig hebben om de slechteriken te verslaan.

De stoomwals van The Joker heeft een zware roller en lanceerbare lachgasbommen en staat klaar om op rooftocht te gaan. Maar de Batwing is niet voor de poes, met vouwvleugels voor vlieg/aanvalsmodus en een cockpit die kan worden geopend. Schakel de aanvalsmodus in en vang de slechteriken!

En vergeet niet de vlag in het pistool te plaatsen om de superhelden een verrassing te bezorgen die zelfs The Joker zou waarderen!

De stoomwals is 13 cm hoog, 20 cm lang en 16 cm breed en de Batwing is 10 cm hoog, 28 cm lang en 19 cm breed.

Dus, ga jij de uitdaging aan en help je Batman™ en zijn vrienden om Gotham City te redden? Bestel dan nu de Lego set 76013 Batman™: The Joker Stoomwals en start het avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40386

Batman™

foto van lego set76075

Wonder Woman™ krachtmeting

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.