Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Green Lantern tegen Sinestro 76025

Bouw en speel met Lego set 76025 Green Lantern tegen Sinestro. Help The Green Lantern en Space Batman om Sinestro te verslaan en de gestolen lantaarn terug te krijgen. De set bevat een ruimteschip met knopschieters en kanonnen, een kooi met ontplof-functie, en drie exclusieve minifiguren. Ga de strijd aan en red de lantaarn!

Waar is LEGO Green Lantern tegen Sinestro 76025 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
174
lego thema icoon
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
76025
lego insiders punten icoon
202
punten

Lego set 76025 Green Lantern tegen Sinestro - Ga de uitdaging aan!

Kijk uit, Sinestro heeft de lantaarn van The Green Lantern gestolen en is gevlucht naar zijn thuisplaneet Korugar. Maar geen zorgen, jij kunt hem achterna met The Green Lantern in zijn supersnelle ruimteschip en Space Batman™ aan je zijde.

Bereid je voor op een intense strijd want Sinestro heeft een kooi om de lantaarn gebouwd en verdedigt deze met zijn staf. Maar vrees niet, met de 2 sterke knopschieters en 2 zwaar kaliber kanonnen met veermechanisme op je schip, heb je alle middelen om aan te vallen!

Maar daar houdt de actie niet op, want Space Batman™ heeft ook nog een Super Jumper bij zich. Gebruik deze om Sinestro te verrassen en hem te laten struikelen. Laat vervolgens de kooi ontploffen en herover de lantaarn.

De set is inclusief drie minifiguren met accessoires, waaronder Green Lantern, Space Batman™ en Sinestro. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn Green Lantern, Space Batman™ en Sinestro geheel nieuwe LEGO® minifiguren, exclusief voor deze set!

Bouw het ruimteschip met cockpit die open kan, 2 knopschieters, 2 stuks boordgeschut met veermechanisme en doorschijnend groene elementen. De kooi heeft een sokkel voor de lantaarn en een ontplof-functie. En als extraatje zijn er Space Batman’s ruimtevleugels en exclusieve nieuwe Super Jumper en Sinestro’s doorschijnende gele staf.

Zodra je The Green Lantern in de cockpit hebt geplaatst, ben je klaar om op jacht te gaan. Zet de coole ruimtevleugels op de Space Batman™ minifiguur en neem Sinestro onder vuur met het dubbele geschut. Draai aan de knop aan de achterkant en activeer het veermechanisme van het boordgeschut.

De kooi is 11 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep en het zelfbouw-ruimteschip is 4 cm hoog, 18 cm lang en 16 cm breed.

Ga de spannende strijd aan met Lego set 76025 Green Lantern tegen Sinestro en red de lantaarn!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76087

Flying Fox: Batmobile luchtbrugaanval

foto van lego set76068

Mighty Micros: Superman™ vs. Bizarro™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.