Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Black Manta diepzee aanval 76027

LEGO set 76027 Black Manta diepzee aanval is een spannende LEGO set voor fans van Batman™ en Aquaman.
Met indrukwekkende bouwwerken zoals de Sea Saucer en de Bat Sub, en minifiguren zoals Batman™, Aquaman en Black Manta, biedt deze set eindeloos speelplezier.
De Tempelruïne is het hoogtepunt van de set, met verborgen schatten en spannende avonturen.
De robothaai is uitgerust met wapens en accessoires om de diepzee te trotseren.
Met LEGO sets compatibel, kan deze set worden uitgebreid met andere favoriete sets.
Bestel nu en beleef het avontuur met Batman™ en Aquaman.

Waar is LEGO Black Manta diepzee aanval 76027 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
387
lego thema icoon
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76027
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de diepzee, waar gevaarlijke avonturen op de loer liggen en waar alleen de sterksten en meest dappere helden kunnen overleven. Want in deze mysterieuze wereld schuilt een dreiging die alleen Batman™, Aquaman en Scuba Robin kunnen verslaan. We hebben het natuurlijk over de schurk Black Manta en zijn handlanger de robothaai die de diepzee onveilig maken en alle vissen en zeewezens bedreigen.

Maar maak je geen zorgen, want er is hoop - en die hoop komt in de vorm van LEGO set 76027 Black Manta diepzee aanval. Deze set is speciaal ontworpen voor fans van Batman™, Aquaman en natuurlijk LEGO en biedt eindeloos speelplezier voor jong en oud.

Bij deze set krijg je niet alleen een aantal fantastische minifiguren, waaronder Batman™, Aquaman, Black Manta en Scuba Robin, maar ook een heleboel indrukwekkende bouwwerken. Zo heb je de Sea Saucer, met zijn doorschijnend rode cockpit die kan worden geopend, 2 stoere knopschieters en een achterpropeller die kan draaien.

En dan hebben we nog de Bat Sub, met zijn te gekke cockpit die kan worden geopend, 2 raketten, afkoppelbare glider en elementen die oplichten in het donker. Met deze combinatie van geweldige voertuigen kun je Black Manta en de robothaai het vuur aan de schenen leggen.

Maar het hoogtepunt van deze set is toch wel de Tempelruïne, waar Black Manta zijn verborgen schatten heeft verstopt. Met zijn voetstuk voor Black Manta, houder voor Aquaman's drietand, waterplanten, boeien en explodeer-functie is deze tempel de perfecte locatie voor allerlei spannende avonturen.

En laten we vooral de robothaai niet vergeten, die is uitgerust met dubbel lasergeschut en Black Manta's speer. En met Aquaman's drietand, super jumper, Scuba Robin's zwemvliezen, zuurstoftank en duikbril en een paar handboeien heb je alles wat je nodig hebt om de diepzee te trotseren.

Al met al is LEGO set 76027 Black Manta diepzee aanval een fantastische toevoeging aan elke LEGO-collectie. Met zoveel gave spelelementen en coole minifiguren kan je urenlang spelen en de spannendste avonturen beleven. En het mooiste is dat alle LEGO sets compatibel zijn, dus je kunt deze set uitbreiden met je andere favoriete sets.

Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar Black Manta en de robothaai en bescherm de diepzee tegen het kwaad met deze geweldige LEGO set. Je zult er geen spijt van krijgen! Bestel nu en ga het avontuur tegemoet met Batman™, Aquaman en Scuba Robin.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76056

Batman™: Redding uit Ra's al Ghul™

foto van lego set76086

Knightcrawler tunnelaanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.