Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batboot Havenachtervolging 76034

De LEGO set 76034 bevat Batman, Robin en Deathstroke minifiguren.
Batman en Robin kunnen Deathstroke achtervolgen met hun Batboat.
De Batboat heeft een splitsfunctie en een geheime radartoren.
Deathstroke's jetboot heeft een Super Jumper en wapens.
De set bevat ook een brandkast en diamanten.
Bestel deze set snel om actie in Gotham City te beleven!

Waar is LEGO Batboot Havenachtervolging 76034 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
264
lego thema icoon
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
76034
lego insiders punten icoon
337
punten

Ben jij klaar om de schurk Deathstroke te stoppen? Hij heeft namelijk zojuist diamanten gestolen uit de bank van Gotham City en is nu op de vlucht met zijn zwaar gepantserde jetboat. Gelukkig kunnen Batman™ en Robin hem achtervolgen in hun Batboat!

Plaats de minifiguren in de cockpits van de Batboat en laat de geheime radartoren naar buiten komen. Hiermee kun je de bewegingen van de jetboat op de schermen volgen en Deathstroke op de hielen blijven. Maar pas op, want hij zal alles proberen om te ontsnappen - zelfs als dat betekent dat hij de radar uitschakelt met een super-jump manoeuvre.

Activeer de splitsfunctie om de hoverboats van de superhelden te lanceren en blijf de jetboat achtervolgen. Ontwijk de raketten van de jetboat en zorg ervoor dat Deathstroke de radartoren niet uitschakelt. Vervolgens is het tijd om de schurk te arresteren en de gestolen brandkast met juwelen terug te veroveren.

De set bevat drie minifiguren, namelijk Batman™, Deathstroke en Robin. De Batboat is voorzien van twee splits-functie hoverboats, ieder met een noppenschieter en een open cockpit. Daarnaast beschikt de boot over een noppenkanon, twee raketten, geheime radartoren met explodeer-functie, een stoel voor een minifiguur en bedieningsschermen, vleermuisvleugels, een Batman™ embleem en doorschijnende elementen.

Deathstroke’s jetboat heeft een zadel, geïntegreerde Super Jumper, twee torpedo's, twee wapenhouders met een geweer en een zwaard. Ook vind je in deze set een brandkast met een ketting en twee diamant-elementen. Om de set helemaal af te maken, zijn er zelfs capes voor Batman™ en Robin bijgevoegd.

De Batboat is maar liefst 16cm hoog, 23cm lang en 13cm breed. Deathstroke’s jetboat is daarentegen slechts 3cm hoog, 10cm lang en 7cm breed. De hoverboats zijn ieder 4cm hoog, 9cm lang en 5cm breed.

Pas op dat je niet te laat bent en Deathstroke zijn buit laat verdwijnen! Met deze LEGO set kun jij als superheld echt actie beleven en de straten van Gotham City veilig houden. Bestel hem snel en stop de schurken!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76098

Speed Force vriesachtervolging

foto van lego set42155

THE BATMAN – BATCYCLE™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.