Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jokerland 76035

De LEGO set 76035 is een geweldige set waarin je kunt spelen als Batman™ en zijn Batmobile om Starfire, Beast Boy en Robin te redden uit het angstaanjagende Jokerland.
De set bevat 8 minifiguren en 4 attracties, inclusief de stoere Batmobile.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel nu en wordt de held van Gotham City!

Waar is LEGO Jokerland 76035 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 92.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 184.9519-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
1037
lego thema icoon
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
76035
lego insiders punten icoon
825
punten

Stap binnen in de wereld van Batman™ met de geweldige LEGO set 76035! Het pretpark van Gotham City is veranderd in een angstaanjagend Jokerland en Starfire, Beast Boy en Robin zitten gevangen. Maar geen zorgen: jij kunt ze redden met Batman™ en zijn fantastische Batmobile! Deze set staat garant voor urenlang speelplezier, vol actie en avontuur.

Ga de strijd aan met de kwaadaardige Joker en zijn handlangers. Ontwijk het kanonvuur van de clown-robot en bestook hem met de raketten van de Batmobile. Schakel de schurken één voor één uit met acrobatische supersprongen. Mep The Penguin van zijn podium af en laat Poison Ivy van haar boomtak vallen. En last but not least: smijt The Joker uit de enorme mond van de clown, zodat hij via de glijbaan in de kamer met het gifbad belandt!

De set bevat maar liefst 8 minifiguren, elk met hun eigen unieke accessoires, waaronder Batman™, Robin, Beast Boy, Starfire, The Penguin, The Joker, Poison Ivy en Harley Quinn. Dus verzamel al je vrienden en beleef samen de ultieme strijd tussen goed en kwaad in Jokerland!

De set bevat ook 4 spectaculaire attracties, elk met hun eigen kenmerken en functies. Bij de Joker attractie zie je een clownsgezicht met scheef staande hoed, rollende ogen, mond met podium voor The Joker, glijbaan, kamer met gifbad en een spiegelkamer. De Poison Ivy attractie bevat 3 stoelen, vleesetende plant met beweegbare kaken en handboeien en bij Harley Quinn's attractie vind je een motor inclusief aanzetpunt voor gevangen passagiers aan de onderzijde, handboeien, motor-lanceerfunctie met Super-Jumper-activering en doorschijnende vlam-elementen. Tot slot heb je nog de The Penguin attractie met roterende stoelen met eendenmotief en achterwielaandrijving, podium inclusief omstoot-functie met Super-Jumper-activering, pinguïn, handboeien, 3 dynamietstaven en doorzichtige 'ijs'-elementen.

Als klap op de vuurpijl heb je ook nog de stoere Batmobile als speelgoedautootje. Deze heeft een cockpit die open kan, raketten met veermechanisme, 2 noppenschieters achter, enorme vleermuisvleugels en een Batman™ embleem. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog een aantal accessoires erbij, zoals Batman’s cape en Super Jumper, Robin’s cape, The Penguin’s paraplu, The Joker’s taart en Poison Ivy’s boomtak.

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar (en natuurlijk ook voor volwassenen die nog steeds fan zijn van Batman™). Het is een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar! Bovendien is het een fantastische manier om de fantasie van kinderen te stimuleren en hun bouwvaardigheden te ontwikkelen.

Kortom: met de LEGO set 76035 ben jij de held van Gotham City en red je samen met Batman™ Starfire, Beast Boy en Robin uit de klauwen van de kwaadaardige Joker en zijn handlangers. Laat je fantasie de vrije loop en beleef urenlang speelplezier met deze geweldige set! Bestel nu en voeg deze set toe aan jouw LEGO verzameling.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 92.95 (25-05-2023) € 269.99 (27-09-2022) € 217.04

Ook aanbevolen:

foto van lego set5004539

DC SH WONDER WOMAN MF HORLOGE

foto van lego set5008113

Wonder Woman™ Key Light

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.