Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brainiac aanval 76040

De LEGO set 76040, Brainiac aanval, bevat alle minifiguren en elementen die nodig zijn om de invasie van Brainiac in Metropolis te stoppen.
Met Superman™, Supergirl en Martian Manhunter in actie, moeten ze het ruimteschip van Brainiac aanvallen en zijn gladde tentakels afweren.
Deze set is exclusief verkrijgbaar en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Het stimuleert de verbeelding, probleemoplossend vermogen en zorgt voor urenlang speelplezier.
Bestel vandaag nog en word de held van Metropolis!

Waar is LEGO Brainiac aanval 76040 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
179
lego thema icoon
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76040
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in het hart van Metropolis, waar onze favoriete helden het tegen de slechteriken van het universum opnemen! Maar nu is de stad in gevaar! Er is een invasie van Brainiac en zijn Schedel Ship met tentakels. Martian Manhunter heeft onze hulp nodig! Samen moeten we deze invasie stoppen!

Gelukkig zijn Superman™ en Supergirl klaar om in actie te komen en de stad te beschermen. Met hun team van minifiguren doorkruisen ze de stad om de invasie van Brainiac te stoppen. De stad staat op het punt om ten onder te gaan en het is aan ons om haar te redden!

We moeten het ruimteschip van Brainiac aanvallen en zijn aanvallen afweren. Met de Super Jumper kunnen we het boordkanon uitschakelen en zo de invasie stoppen. Maar dit is niet zomaar een aanval! De tentakels van Brainiac zijn glad en glibberig, waardoor we extra voorzichtig moeten zijn tijdens het gevecht.

Deze set bevat alle minifiguren die we nodig hebben om Brainiac te verslaan. Brainiac, Superman™, Supergirl en Martian Manhunter zijn allemaal bij de set inbegrepen. Het is een exclusief aanbod dat alleen hier te krijgen is, en dat maakt het extra speciaal! De set bevat verder het Schedel Ship met cockpit, computer controlepaneel, boordkanon, raket, booster uitlaat, alien tentakels en doorschijnende elementen. Ook is er de Super Jumper om de aanval aan te gaan!

De set is ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar. Het is een geweldige manier om de verbeelding te stimuleren, en om urenlang plezier te beleven aan het spelen met lego. Bovendien kan de creativiteit van kinderen worden aangescherpt wanneer ze deze set combineren met andere sets! Dat maakt het tot een geweldige aanvulling op elke collectie.

Dit is een speelse manier om kinderen te laten kennismaken met de personages van DC Comics, en de kunst van het bouwen en creëren. De set stimuleert het probleemoplossend vermogen van kinderen, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben. Het is een perfecte manier om kinderen urenlang bezig te houden.

Kortom, LEGO set 76040 Brainiac aanval is een must-have voor alle Superman™, Supergirl en Martian Manhunter fans. Het is een geweldige manier om de verbeelding te stimuleren, het probleemoplossend vermogen te ontwikkelen en om urenlang plezier te hebben. Of je nu een kind bent of een volwassene, deze set zal zeker indruk maken! Bestel het vandaag nog en word de held van Metropolis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76063

Mighty Micros: The Flash vs Captain Cold

foto van lego set5008113

Wonder Woman™ Key Light

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.