Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het duel van de helden 76044

LEGO Set 76044, Het Duel van de Helden, is perfect voor fans van Batman en Superman.
Bouw je eigen epische gevecht tussen de twee superhelden en laat je fantasie de vrije loop met noppenschieters, enterhaak-geweren en meer.
Deze set bevat ook speciale eigenschappen en minifiguren van Batman en Superman, evenals een stripboek voor extra plezier.
Bestel nu en creëer je eigen legendarische gevechten!

Waar is LEGO Het duel van de helden 76044 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
92
lego thema icoon
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
01-01-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
76044
lego insiders punten icoon
135
punten

Ben jij klaar voor het ultieme duel tussen twee van 's werelds meest iconische superhelden? Dan is LEGO set 76044, Het Duel van de Helden, echt iets voor jou! Deze set daagt jou uit om zelf een episch gevecht tussen Batman en Superman te creëren, en biedt alles wat je nodig hebt om dit gevecht tot leven te brengen.

Op het dak van een wolkenkrabber staat de gigantische Bat-Signal te schijnen. Dit is het teken dat Batman er klaar voor is om de strijd aan te gaan met zijn rivaal, Superman. Met de zelfgebouwde Batman-bazooka in de hand is Batman klaar om te vuren, maar Superman is geen makkelijke tegenstander om te verslaan!

Gelukkig biedt deze set tal van mogelijkheden om het duel naar jouw hand te zetten. Bouw je eigen noppenschieters en enterhaak-geweren en bedenk de ultieme strategie om Superman uit te schakelen. Of laat Batman over het dak vliegen dankzij de lanceerfunctie. En als dat niet genoeg is, kun je altijd de hulp inschakelen van Superman's Super Jumper, waarmee je het hek op de dakrand omver kunt kegelen.

De set bevat niet alleen al het LEGO-speelgoed dat je nodig hebt om het ultieme duel te creëren, maar ook twee minifiguren van twee van de meest geliefde superhelden ooit: Batman en Superman zelf! Beide minifiguren hebben unieke eigenschappen, zoals Batman's ogen die gloeien in het donker en zijn speciaal gepantserde harnas.

Als klap op de vuurpijl bevat de set ook nog een stripboek, dat je nog verder meeneemt in de wereld van Batman en Superman en je nog meer inspiratie biedt om te bouwen en spelen.

LEGO set 76044, Het Duel van de Helden, is niet alleen leuk voor kinderen, maar biedt ook volwassen fans van deze iconische superhelden de kans om hun eigen gevechten tussen hun favoriete personages te creëren. Of je nu een LEGO-collector bent, een fanatieke bouwer of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je favoriete superhelden tot leven te brengen, deze set biedt alles wat je zoekt.

Dus waar wacht je nog op? Laat Batman en Superman het tegen elkaar opnemen in het ultieme gevecht op het dak van een wolkenkrabber. Met deze LEGO set heb jij het in de hand! Bestel nu deze set en beleef uren plezier met het bouwen en spelen met deze iconische helden.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76054

Batman™: Scarecrow™ zaait angst

foto van lego set76252

Batcave™ – shadowbox

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.