Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ Classic tv-serie – Batcave 76052

Help Batman en Robin in LEGO-set 76052 om de schurken te vangen en Gotham City veilig te maken.
Met de Batcave, Batmobile, Batcopter en Batmotor ben je klaar voor de strijd.
Het Wayne Landhuis gedeelte onthult de geheime ingang naar de Batcave.
Verzamel alle minifiguren en herbeleef de klassieke Batman-tv-serie uit de jaren '60.
Een must-have voor alle Batman-fans!

Waar is LEGO Batman™ Classic tv-serie – Batcave 76052 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 303.619-09-2024

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
2526
lego thema icoon
leeftijd icoon
14+
intro datum icoon
01-03-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
9
lego set nummer icoon
76052
lego insiders punten icoon
2175
punten

Wauw, Batman™ heeft je hulp nodig! De Batcave is overvallen door schurken en jij moet hem helpen ze te vangen en de stad weer veilig te maken. Met de LEGO® set 76052 kun je aan de zijde van de Dark Knight en Robin strijden tegen deze boeven. Dit oh zo speciale model is gebaseerd op de klassieke tv-serie uit de jaren '60 en heeft alles wat je nodig hebt om de strijd te winnen.

Allereerst is er de Batcave, het hoofdkwartier van Batman. Hier wacht je een spectaculaire wereld vol actie en avontuur. Help Batman en Robin door de glijpalen te glijden voordat ze ten strijde trekken tegen de slechteriken. De Batcave beschikt over een hoogstaand Bat Lab met een Batcomputer en alle tools die je nodig hebt om de bad guys te verslaan. Het is hier dat Batman en Robin hun geheime identiteit onthullen en zich omtoveren tot hun superhelden alter-ego's.

Naast de Batcave beschikt deze set ook over de legendarische Batmobile met noppenschieters en de Batcopter met knipraketten. Deze voertuigen zijn onmisbaar tijdens het vechten tegen alle slechteriken die Gotham City bedreigen. En als dat nog niet genoeg is, kun je ook de Batmotor gebruiken om overal snel heen te gaan en snel te vluchten als het nodig is!

Maar de set bevat niet alleen de Batcave en verschillende voertuigen. Er is nog veel meer te ontdekken! Het Wayne Landhuis gedeelte is de perfecte plek voor Bruce Wayne's werkkamer. Hier vind je de beroemde Batphone en een boekenkast die opzij kan schuiven om de geheime ingang naar de Batcave te onthullen. Om het nog beter te maken kun je het dak van het huis openen om de Batpoles te bereiken.

De set wordt compleet gemaakt door de minifiguren. Waar Batman en Robin natuurlijk niet mogen ontbreken, zijn er ook nog eens 7 anderen bijgevoegd: Bruce Wayne, Dick Grayson, Alfred Pennyworth, The Joker, Catwoman, The Riddler en The Penguin. Dit is je kans om het hele team van Batman te verzamelen en alle slechteriken te verslaan.

Met deze iconische LEGO® set kunnen zowel jongeren als volwassenen hun passie voor de klassieke Batman-tv-serie uit de jaren '60 ontdekken en herbeleven. Zowel de Batcave, als de diverse voertuigen en het Wayne Landhuis gedeelte hebben veel aandacht gekregen, zodat ze perfect passen bij de originele serie. Dit is een must-have voor alle Batman-fans!

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Batman en Robin en zorg dat Gotham City weer veilig wordt. Verzamel alle slechteriken, pak hun wapens en zorg dat de stad weer veilig is. Met deze LEGO® set 76052 kun jij de held zijn die de stad nodig heeft!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.99 (07-07-2023) € 349.99 (31-07-2022) € 283.47

Ook aanbevolen:

foto van lego set76002

Superman™: Metropolis duel

foto van lego set40453

Batman vs. De Pinguïn en Harley Quinn

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.